search-button
cross-out

Γυναικοκτονία – Ιεράπετρα: Συγκλονίζει η κόρη της Νεκταρίας – “Δεν έλειπε ποτέ από δίπλα μας” [βίντεο]

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία για την 48χρονη Νεκταρία, που δολοφόνησε ο πρώην σύζυγός της στην Ιεράπετρα.
Γυναικοκτονία – Ιεράπετρα: Συγκλονίζει η  κόρη της Νεκταρίας – “Δεν έλειπε ποτέ από δίπλα μας” [βίντεο]

Για έναν πατέρα με εκρήξεις που όμως δεν περίμενε ότι θα έφτανε στο σημείο να σκοτώσει τόσο άγρια την πρώην συζύγό του, κάνει λόγο η κόρη της Νεκταρίας, του τελευταίου θύματος γυναικοκτονίας στην Ελλάδα.

Η κοπέλα μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega όπου είπε μεταξύ άλλων:

“Η μάνα μου όντως, δεν υπήρχε στιγμή που να έλειπε από δίπλα μας. Οτιδήποτε κι αν κάναμε, οτιδήποτε χρειαζόμασταν, είτε από ψυχολογική υποστήριξη, είτε χρηματική είτε νοσοκομειακή, ήτανε εκεί. Από τα χειρότερα μέχρι τα καλύτερα δεν υπήρχε περίπτωση να λείπει”, δήλωσε.

Για να συνεχίσει:

“Οι γονείς μου μένανε μαζί μέχρι και τον Μάρτιο. Η μαμά μου έφυγε από το σπίτι. Εγώ έχω γυρίσει στην Κρήτη τον τελευταίο ένα χρόνο. Το κάθε σπίτι έχει τα καλά και τα κακά, έτσι είχαμε κι εμείς. Αλλά όχι τόσο όσο να μπορούσε να φτάσει εκεί πέρα ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Ξέρω ότι πάνω στα νεύρα του ο καθένας λέει πολλά. Πίστευα ότι ο πατέρας μου ένιωθε πληγωμένος, προδομένος”, σημείωσε η κόρη του θύματος.

“Θέλουμε να στηρίξουμε τέσσερα παιδιά τα οποία έχασαν τη μητέρα τους. Να δώσουμε το δικαίωμα και στην οικογένεια και στα παιδιά να γίνει ο αποχαιρετισμός κι από εκεί και πέρα να πάρουν όλα τον δρόμο τους”, ανέφερε από την πλευρά του ο ανιψιός του θύματος.

Ήταν βίαιος και επιθετικός
Μια επιστήθια φίλη της 48χρονης μιλώντας στο MEGA υποστηρίζει ότι ο 54χρονος ήταν βίαιος.

“Είχε σηκώσει χέρι πάνω της. Της είχα πει να φύγει, μου έλεγε ότι δε γίνεται, και πώς θα βρει δουλειά εκεί”, ανέφερε η φίλη του θύματος.

Τα προβλήματα ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν γνωστά και στην οικογένεια του δράστη.

“Ήτανε εν διαστάσει και δεν μπορούσε να το διαχειριστεί. Πήγαινε σε ψυχολόγο, θα πήγαινε τώρα σε ψυχίατρο αλλά δεν πρόλαβε να πάει”, δήλωσε η αδελφή του δράστη.

Ο 54χρονος παραμένει φρουρούμενος στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας.

Η κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με το Διοικητή του Νοσοκομείου Μανόλη Καλλιονάκη δεν δικαιολογεί την παραμονή του, καθώς ο θεράπων ιατρός άναψε το πράσινο φως και αύριο το πρωί ο 54χρονος θα πάρει το δρόμο για την Εισαγγελία Νεάπολης.

Διαβάστε Επίσης

Βγαίνει από το νοσοκομείο ο δράστης της γυναικοκτονίας στην Ιεράπετρα
Δεν υπήρξε καταγγελία για τον 54χρονο, λέει η Αστυνομία της Κρήτης
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 54χρονος δολοφόνος ήταν το τελευταίο διάστημα σε κακή ψυχολογική κατάσταση και μάλιστα είχε κλείσει ραντεβού για να εξεταστεί από ψυχίατρο. Φέρεται στο παρελθόν να είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Να σημειωθεί ότι σε αντίθεση με τις μαρτυρίες φίλων της 48χρονης, η Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης διαψεύδει με ανακοίνωσή της ότι υπήρχε οποιαδήποτε καταγγελία σε σχέση με το ζευγάρι.

“Σε καμία αστυνομική Υπηρεσία του ανωτέρω νομού, δεν είχε καταγραφεί ή καταγγελθεί οτιδήποτε, σε βάρος του εμπλεκόμενου ημεδαπού, που να σχετίζεται με την υπόθεση” αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr