search-button
cross-out

Γυναικοκτονία στη Δάφνη – Σπάει τη σιωπή της η ξαδέλφη της 31χρονης: Φοβόταν πολύ, σήκωνε χέρι μπροστά στο παιδί

Σπάει τη σιωπή της η ξαδέλφη της 31χρονης Άννας που δολοφονήθηκε από τον σύζυγο της, στη Δάφνη. "Είχε βίαια ξεσπάσματα και μπροστά στο παιδί. Σήκωνε χέρι".
Γυναικοκτονία στη Δάφνη – Σπάει τη σιωπή της η ξαδέλφη της 31χρονης: Φοβόταν πολύ, σήκωνε χέρι μπροστά στο παιδί

Σπάνε τη σιωπή τους οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας που δολοφονήθηκε από τον σύζυγο της, στη Δάφνη. Μιλώντας στον Αlpha η ξαδέλφη του θύματος περιγράφει το μαρτύριο που ζούσε η Άννα στα χεριά του συζύγου της ενώ οι συγγενείς της ζητούν την υποδειγματική τιμωρία του για να μην υπάρξουν, όπως λένε, κι άλλα θύματα.

“Τον φοβόταν. Τον φοβόταν πολύ”

Η ξαδέλφη της που ήταν και επιστήθια φίλη της, συγκλονίζει με τα λόγια της. “Τον φοβόταν. Τον φοβόταν πολύ” υποστηρίζει και προσθέτει: “Είχε βίαια ξεσπάσματα προς εκείνη και μπροστά στο παιδί. Σήκωνε χέρι. Είχε πολύ χέρι”.

Γυναικοκτονία στη Δάφνη - Σπάει τη σιωπή της η ξαδέλφη της 31χρονης: Φοβόταν πολύ, σήκωνε χέρι μπροστά στο παιδί

Σημειώνεται ότι το έγκλημα έγινε μέσα στο σπίτι του ζευγαριού. Ο δράστης σκότωσε την 31χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια πήρε τηλέφωνο τους αστυνομικούς ομολογώντας την πράξη του. Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Δάφνης που πήγαν στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου της οδού Λάμπρου Κατσώνη 17, εντόπισαν την άτυχη γυναίκα νεκρή στο κρεβάτι, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Σοκάρουν τα όσα φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του ο 39χρονος που σκότωσε τη γυναίκα του στην Δάφνη και αμέσως μετά παραδόθηκε στην αστυνομία, ομολογώντας τη δολοφονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συζυγοκτόνος προσπάθησε να δικαιολογήσει την αποτρόπαια πράξη του, λέγοντας ότι οδηγήθηκε στο έγκλημα επειδή η 31χρονη τον απατούσε. Ο κατηγορούμενος είπε μάλιστα ότι έμαθε για την παράλληλη σχέση της συζύγου επειδή την κατέγραφε κρυφά με κοριό. Ανέφερε δε πως ό,τι έγινε, συνέβη λίγο αφότου το παιδί τους έφυγε από το σπίτι.

Μετά από δύο ώρες και αφού είχα ξανακούσει αυτά (τις συνομιλίες από την καταγραφή) δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Ήμουν ταραγμένος. Τελικά με πήρε ο ύπνος, ξύπνησα στις 10:00 το πρωί γιατί μου είχε ζητήσει ο γιος μου να τον ξυπνήσω για να πάει να παίξει μπάλα στην πλατεία. Το παιδί ετοιμάστηκε και γύρω στις 10:40 έφυγε” σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δάφνη

“Ξάπλωσα πάνω της και την κάρφωσα με το μαχαίρι στο λαιμό”

Περιγράφει μάλιστα με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, τον τρόπο με τον οποίο δολοφόνησε την άτυχη γυναίκα την ώρα που εκείνη κοιμόταν, προσθέτοντας ότι της είχε πάρει τα κλειδιά του υπνοδωματίου για να μην μπορεί να μένει μόνη της, μετά από υπόδειξη του πεθερού του.

“Εγώ άρχισα να κάνω βόλτες μες στο σπίτι και σκεφτόμουν αυτή την πρώτη συνομιλία. Για 10 λεπτά είχα θολώσει και γύριζε το μυαλό με αυτά που είχα ακούσει. Πήγα στην κουζίνα, πήρα ένα μαχαίρι από το συρτάρι μεγάλο καφέ και πήγα προς το δωμάτιο του γιου μας. Η πόρτα ήταν ξεκλείδωτη, καθώς άκουσα τη συμβουλή του πεθερού και 15 μέρες πριν είχα αφαιρέσει τα κλειδιά από την πόρτα της για να μην κλειδώνεται μέσα. Όταν πήρα το μαχαίρι με το δεξί χέρι μπήκα στο δωμάτιο της, εκείνη κοιμόταν ανάσκελα και απευθείας όρμηξα πάνω της, ξάπλωσα πάνω της και την κάρφωσα με την μύτη του μαχαιριού μία φορά στο λαιμό. Εκείνη τότε ξύπνησε άρχισε να φωνάζει “πεθαίνω” και με το αριστερό χέρι της έκλεισα το στόμα. Έτσι αριστερά από το κεφάλι της και με τα δυο μου χέρια της έκλεισα το στόμα γιατί φώναζε. Μετά από περίπου ένα λεπτό εκείνη σταμάτησε να αντιστέκεται και να φωνάζει” δήλωσε ο καθ’ομολογία δολοφόνος.

Δάφνη - συζυγοκτόνος

“Σηκώθηκα πήγα στο μπάνιο γιατί ήμουν γεμάτος αίματα. Φορούσα μία κοντομάνικη μπλούζα με ρίγες, την έβγαλα και την πέταξα στο καλάθι με τα άπλυτα. Ξέπλυνα στο νιπτήρα τα χέρια μου και το πρόσωπο φόρεσα τα ρούχα που φοράω τώρα και έκλεισα την πόρτα του δωματίου. Πήρα το μηχάνημα καταγραφής και πήγα στο σπίτι της αδερφής μου. Δεν της είπα τι είχα κάνει, αλλά της ζήτησα να ακούσει τις συνομιλίες. Επειδή είχε πρόβλημα το laptop, άφησα το μηχάνημα εκεί, της είπα να ακούσει τις συνομιλίες και της είπα ψέματα ότι πάω στη δουλειά ενώ εγώ έφυγα με τα πόδια και πήγα στο αστυνομικό τμήμα της Δάφνης όπου τους αποκάλυψα τι είχε κάνει” πρόσθεσε.

“Δεν μπορούσα να αντέξω ότι η γυναίκα που αγαπούσα έκανε αυτά που έκανε μέσα στο σπίτι μας”

Στο τέλος της απολογίας του, δήλωσε μετανιωμένος, ευχήθηκε να μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω και υποστήριξε πως αφαίρεσε μία ανθρώπινη ζωή “γιατί γυρνούσε στο μυαλό μου αυτή η συνομιλία”.

“Πήγα με τους αστυνομικούς στο σπίτι, είδαν τι είχα κάνει και κατόπιν με πήγαν πίσω στο τμήμα. Ό,τι έκανα το έκανα γιατί γυρνούσε στο μυαλό μου αυτή η συνομιλία. Δεν μπορούσα να αντέξω ότι η γυναίκα που αγαπούσα έκανε αυτά που έκανε μέσα στο σπίτι μας. Μακάρι να γυρνούσα το χρόνο πίσω, να ξανασκεφτώ αυτά τα 10 λεπτά. Τίποτα άλλο δεν έχω να προσθέσω”.

Πηγή: the toc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr