search-button
cross-out

Γυναικοκτονία στη Λάρισα: Συνεχίζει να προκαλεί ο δολοφόνος που πήρε προθεσμία για να απολογηθεί – “Ήμουν θολωμένος”

Ο 54χρονος δράστης της γυναικοκτονίας στη Λάρισα πήρε προθεσμία από τον εισαγγελέα - Παίρνει αντικαταθλιπτικά υποστηρίζει ο δικηγόρος του
Γυναικοκτονία στη Λάρισα: Συνεχίζει να προκαλεί ο δολοφόνος που πήρε προθεσμία για να απολογηθεί – “Ήμουν θολωμένος”

Προθεσμία για να απολογηθεί στην ανακρίτρια την Παρασκευή στις 11 το πρωί, πήρε από τον εισαγγελέα ο 54χρονος συζυγοκτόνος που δολοφόνησε τη 43χρονη γυναίκα του στην Σωτηρίτσα του Δήμου Αγιάς στη Λάρισα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο συνήγορος του δολοφόνου υποστήριξε πως “ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει προβλήματα και ακολουθεί αντικαταθλιπτική αγωγή, ενώ για τις συνθήκες του εγκλήματος ανέφερε πως ο εντολέας του φέρεται να θόλωσε“.

γυναικοκτονία Λάρισα

Ο δράστης αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράβασης του νόμου περί όπλων. Το μεσημέρι γίνεται η κηδεία του 43χρονου θύματος με τραγικές φιγούρες της υπόθεσης τα τρία παιδιά της οικογένειας – τα δύο από αυτά είναι ανήλικα- και η μητέρα της η οποία βρισκόταν σε κοντινή απόσταση από τον τόπο του εγκλήματος.

γυναικοκτονία Λάρισα

Ο δράστης έχει ηχογραφήσει τη στιγμή της δολοφονίας

Αντίθετα με τα όσα υποστήριξε ο συνήγορός του πως ο δράστης θόλωσε εκείνη τη στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες τnς εφημερίδας “Ελευθερία”, ο 54χρονος φαίνεται να έχει ηχογραφήσει τη στιγμή της δολοφονίας. Σύμφωνα με άλλες πηγές στο ηχητικό αρχείο ακούγονται διάλογοι μεταξύ του δράστη και του θύματος, όπως και πυροβολισμοί.

Ελευθερία

Η κατασχεθείσα συσκευή θα αποσταλεί για εξέταση στα εργαστήρια της Διεύθυνσή Εγκληματολογικών Ερευνών.

Γυναικοκτονία Λάρισα

Είχε νόμιμη άδεια οπλοκατοχής για το περίστροφο με το οποίο εκτέλεσε την εν διαστάσει σύζυγό του

Εν τω μεταξύ συγκλονίζουν τα νεώτερα σχετικά με το χρονικό του άγριου εγκλήματος της 43χρονης εν διαστάσει συζύγου του κατηγορουμένου και μητέρας τριών παιδιών. Ο 54χρονος φέρεται την ώρα της δολοφονίας να βρισκόταν σε απόλυτα ήρεμη ψυχική κατάσταση και να είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία της συζύγου του, κάτι το οποίο προκύπτει από τον τρόπο με τον οποίο έδρασε το πρωί της Τρίτης.

Επίσης, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος συζυγοκτόνος είχε νόμιμη άδεια οπλοκατοχής για το περίστροφο με το οποίο δολοφόνησε τη 43χρονη Μαρία, όπως επισημαίνουν αστυνομικές πηγές στο TheTOC.

Τα πρώτα στοιχεία της νεκροψίας: Την πυροβόλησε στο θώρακα και στο κεφάλι

Παράλληλα, αναμένονται τα αποτελέσματα από τη νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της 43χρονης. Την Τρίτη η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, η οποία βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος, δήλωσε ότι η 43χρονη δέχθηκε “βολές σε καίρια σημεία στο θώρακα, αλλά και μια βολή στο κεφάλι από περίστροφο“.

Παράλληλα, τόνισε ότι η βολή στο κεφάλι της 43χρονης έχει “τεράστιο ενδιαφέρον”, όπως είπε χαρακτηριστικά, και εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για “χαριστική βολή“.

Δολοφονία Λάρισα

“Βολές σε καίρια σημεία στο θώρακα, αλλά και μια βολή στο κεφάλι από περίστροφο, δέχθηκε χθες Τρίτη (3/8) η 43χρονη γυναίκα που δολοφονήθηκε στη Σωτηρίτσα του νόμου Λάρισας“, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεοντάρη από το σημείο του εγκλήματος όπου βρίσκεται.

Όπως τόνισε η κ. Λεοντάρη, η βολή στο κεφάλι της 43χρονης έχει τεράστιο ενδιαφέρον και εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για “χαριστική βολή”. Υπενθυμίζεται ότι το άγριο έγκλημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί μέσα σε κατάστημα στην περιοχή της Σωτηρίτσας στα παράλια του νομού Λάρισας. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, τη 43χρονη γυναίκα την σκότωσε ο σύζυγός της πυροβολώντας την με τουλάχιστον 8 σφαίρες.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr