search-button
cross-out

Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: Συγκλονίζουν οι διάλογοι του 54χρονου δολοφόνου με τον γιο του (Video)

«Ξέρω ότι πάνω στα νεύρα του ο καθένας λέει πολλά, πίστευα ότι ο πατέρας μου ένιωθε πληγωμένος, προδομένος»
Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: Συγκλονίζουν οι διάλογοι του 54χρονου δολοφόνου με τον γιο του  (Video)

Καθοριστικός υπήρξε ο ρόλος του γιου του 54χρονου, που σκότωσε με μαχαίρι την πρώην γυναίκα του στην Ιεράπετρα, αφού κατάφερε να τον πείσει να παραδοθεί και να μην αυτοκτονήσει, ως απειλούσε.

«Έκανα βαρύ έγκλημα. Ξέρω τι συνέπειες, ξέρω τι κακό έκανα. Δε μου μένει άλλη λύση, δεν μπορώ να δω τα παιδιά μου», έλεγε ο δράστης της δολοφονίας της 48χρονης Νεκταρίας, στους διαπραγματευτές της Αστυνομίας.

«Μπαμπά, σε θέλουμε μαζί μας. Σε χρειάζονται τα παιδιά», του είπε ο γιος του, με τον ίδιον να αρχίζει να κάμπτεται, αλλά μην είναι ακόμη διατεθειμένος να υποχωρήσει. Οι αστυνομικοί έφεραν κοντά και τους συναδέλφους του, οι οποίοι του είπαν: «Κατέβα. Έλα εδώ κοντά στα παιδιά και εμείς θα φροντίσουμε να μην τους λείψει τίποτα στο μέλλον. Αλλά δεν είμαστε ο πατέρας τους. Εσένα χρειάζονται». Παράλληλα, του είπαν πως θα έχει καλύτερη αντιμετώπιση από τη Δικαιοσύνη, εάν παραδοθεί μόνος του.

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στον 54χρονο συζυγοκτόνο – Την Τρίτη η απολογία του
Ο 54χρονος δολοφόνος πήρε πριν από λίγη ώρα εξιτήριο από το νοσοκομείο της Ιεράπετρας.

Εχθές έμεινε για δεύτερη ημέρα στο νοσοκομείο, καθώς παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο στήθος του. Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη.

Την ίδια ώρα, δόθηκε στο φως της δημοσιότητας βίντεο, στο οποίο αποτυπώνονται οι κινήσεις του δράστη της γυναικοκτονίας.

Συγκεκριμένα, σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Ιεράπετρας ο 54χρονος φαίνεται να κατευθύνεται προς τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που εργαζόταν η άτυχη Νεκταρία. Με την ανάλυση του υλικού δεν εντοπίστηκε να περνά από τον συγκεκριμένο δρόμο το αυτοκίνητο της πρωήν συζύγου του, που σημαίνει ότι ακολούθησαν διαφορετικά δρομολόγια. Παρόλα αυτά ο δράστης φαίνεται να γνώριζε ακριβώς το μέρος που θα βρισκόταν η πρώην σύζυγός το εκείνη τη χρονική στιγμή και άρα το είχε σχεδιάσει με ακρίβεια.

Όπως προέκυψε από την νεκροψία – νεκροτομή που έγινε χθες στο ΠΑΓΝΗ, η γυναίκα δέχτηκε 16 μαχαιριές στο σώμα της, οι οποίες έπληξαν ζωτικά της όργανα και ο θάνατος της ήταν σχεδόν ακαριαίος.

Λίγες ώρες μετά την κηδεία της μητέρας της, την οποία μέσα σε κλίμα οδύνης αποχαιρέτησαν φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου, η κόρη της άτυχης 48χρονης συγκλονίζει λέγοντας πως «η μάνα μου όντως, δεν υπήρχε στιγμή που να έλειπε από δίπλα μας».

Ειδικότερα, εξομολογείται πτυχές της οικογενειακής τους ζωής περιγράφοντας έναν εκρηκτικό πατέρα και μια μάνα που ήταν πάντα στο πλευρό τους. «Η μάνα μου όντως, δεν υπήρχε στιγμή που να έλειπε από δίπλα μας. Οτιδήποτε κι αν κάναμε, οτιδήποτε χρειαζόμασταν, είτε από ψυχολογική υποστήριξη, είτε χρηματική είτε νοσοκομειακή, ήτανε εκεί. Από τα χειρότερα μέχρι τα καλύτερα δεν υπήρχε περίπτωση να λείπει», δήλωσε η κόρη της εκλιπούσας.

Στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι κανείς δεν περίμενε ότι ο πατέρας τους ήταν ικανός να κάνει κάτι τέτοιο. «Οι γονείς μου μένανε μαζί μέχρι και τον Μάρτιο. Η μαμά μου έφυγε από το σπίτι. Εγώ έχω γυρίσει στην Κρήτη τον τελευταίο ένα χρόνο. Το κάθε σπίτι έχει τα καλά και τα κακά, έτσι είχαμε κι εμείς. Αλλά όχι τόσο όσο να μπορούσε να φτάσει εκεί πέρα ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Ξέρω ότι πάνω στα νεύρα του ο καθένας λέει πολλά. Πίστευα ότι ο πατέρας μου ένιωθε πληγωμένος, προδομένος», σημείωσε η κόρη της Νεκταρίας.

Στο πλευρό των τεσσάρων παιδιών της 48χρονης βρίσκονται από την πρώτη στιγμή οι συγγενείς της δηλώνοντας τη στήριξη τους στα παιδιά. «Θέλουμε να στηρίξουμε τέσσερα παιδιά τα οποία έχασαν τη μητέρα τους. Να δώσουμε το δικαίωμα και στην οικογένεια και στα παιδιά να γίνει ο αποχαιρετισμός κι από εκεί και πέρα να πάρουν όλα τον δρόμο τους», ανέφερε ο ανιψιός του θύματος.

Ο 54χρονος ήταν βίαιος
Την ίδια ώρα μια επιστήθια φίλη της 48χρονης, υποστηρίζει ότι ο πρώην σύζυγός της ήταν βίαιος. «Είχε σηκώσει χέρι πάνω της. Της είχα πει να φύγει, μου έλεγε ότι δε γίνεται, και πώς θα βρει δουλειά εκεί», ανέφερε η φίλη του θύματος.

Εν τω μεταξύ, παρά τη διάψευση της ΕΛΑΣ περί καταγγελίας της δολοφονημένης 48χρονης για τον συζυγοκτόνο, συγγενείς του θύματος επιμένουν – σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑϊ – ότι είχαν ειδοποιήσει τις αρχές και είχαν καταγγείλει τη βίαιη συμπεριφορά του δράστη.

Γνώστες των προβλημάτων που αντιμετώπιζε το ζευγάρι ήταν και οι συγγενείς του δράστη.  «Ήτανε εν διαστάσει κα ι δεν μπορούσε να το διαχειριστεί. Πήγαινε σε ψυχολόγο, θα πήγαινε τώρα σε ψυχίατρο αλλά δεν πρόλαβε να πάει», δήλωσε η αδελφή του 54χρονου δράστη. βίαιη συμπεριφορά του 54χρονου.

Πηγή: newsbreak.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr