search-button
cross-out

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Ο 55χρονος είχε αποπειραθεί να πνίξει την πρώην του δύο φορές

Σοκαρισμένη παραμένει η Καβάλα από τη δολοφονία της Άιντα, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης (05.05.2022). Η 43χρονη φαρμακοποιός βρήκε μαρτυρικό θάνατο στα χέρια του συζύγου της, ο οποίος τη στραγγάλισε, αφήνοντας ορφανά τα δύο ανήλικα παιδιά τους.
Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Ο 55χρονος είχε αποπειραθεί να πνίξει την πρώην του δύο φορές

Όπως είπε αποκλειστικά στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, πρώην σύντροφος του δράστη, ο 55χρονος είχε αποπειραθεί να την πνίξει δύο φορές, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Όπως λέει η γυναίκα, με την οποία είχε δύο χρόνια σχέση, στην αρχή ο 55χρονος δημιουργεί την τέλεια εικόνα για τον χαρακτήρα του, τα πράγματα όμως αλλάζουν γρήγορα και δραματικά.

Η ίδια, μετά τις δύο απόπειρες εναντίον της, δεν τον κατήγγειλε στην αστυνομία και αποφάσισε να απομακρυνθεί.

Το πιο συγκλονιστικό είναι, πως επικοινώνησε με την Άιντα, όταν έμαθε ότι παντρεύτηκαν με τον 55χρονο και την προειδοποίησε για το βίαιο παρελθόν του. Εκείνη ωστόσο δεν πείστηκε…

Ο αδερφός της Άιντας θα αναλάβει την κηδεμονία των παιδιών της
Ο αδερφός της 43χρονης, Αρτούρο Παπαδόπουλος, δήλωσε στο “Live News” πως θέλει να αναλάβει την κηδεμονία των ανιψιών του, ενώ ήταν φανερή η δυσκολία του να εκφράσει τα συναισθήματά του.

«Θα κάνουμε τα πάντα για τα παιδάκια μας, γιατί πλέον είναι δικά μας. Και η Άιντα θα έκανε το ίδιο αν ήταν στη θέση μου» είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

Ερωτηθείς για τον σύζυγό της αδερφής του, προτίμησε να μην σχολιάσει τίποτα. «Ο Θεός είναι πάνω και βλέπει τα πάντα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη δική της τοποθέτηση, η σύζυγος του κ. Παπαδόπουλου δήλωσε πως ο η Άιντα ήταν σαν αδερφή της και θα κάνει τα πάντα για τα παιδιά της.

Ο δικηγόρος της οικογένειας επισήμανε πως έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία για την αφαίρεση της επιμέλειας των παιδιών από τον 55χρονο δράστη.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr