search-button
cross-out

Γυναικοκτονία στην Θεσσαλονίκη – Φίλοι 41χρονης: «Καλούσε συχνά την αστυνομία, ο άνθρωπος ήταν ψυχοπαθής»

Συγκλονιστικά είναι τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας γύρω από την νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (02.03.2022) στη Θεσσαλονίκη. Φίλοι της 41χρονης, που πυροβολήθηκε από τον πρώην σύντροφό της, μίλησαν στο newsit.gr.
Γυναικοκτονία στην Θεσσαλονίκη – Φίλοι 41χρονης: «Καλούσε συχνά την αστυνομία, ο άνθρωπος ήταν ψυχοπαθής»

Η δολοφονίΛ της 41χρονης Βίκυς έγινε μπροστά στα μάτια της 20χρονης κόρης της και μέσα στο μαγαζί που διατηρούσε στη Θεσσαλονίκη. Όλα έγιναν το βράδυ της Τετάρτης (02.03.2022), όταν 42χρονος εισέβαλε στο ουζερί στην οδό Παπάφη που διατηρούσε η 41χρονη πρώην σύντροφος του και την πυροβόλησε, τραυματίζοντας την σοβαρά στην κοιλιά. Από τον πυροβολισμό, τραυματίστηκε και η 20χρονη κόρη του θύματος.

«Η κόρη της Βίκυ ήταν σε κατάσταση σοκ και είχε αίματα στην μπλούζα της», λένε στο newsit.gr αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας της 41χρονης. Τα όσα διαδραματίστηκαν στο καφενείο – ουζερί προκαλούν σοκ. Οι πελάτες που ήταν βρίσκονταν εντός του καταστήματος προσπαθούσαν έντρομοι να σωθούν, ενώ οι δύο κόρες της 41χρονη Βίκυς που ήταν παρούσες ακόμα δεν μπορούν να συνέλθουν από τα όσα αντίκρισαν τα μάτια τους.

 

Ο δράστης που φέρεται να είχε κρυμμένη την κοντόκανη καραμπίνα, εφόσον πυροβόλησε τη Βίκυ στην κοιλιακή χώρα στη συνέχει έστρεψε το όπλο στο κεφάλι του και αυτοκτόνησε.  Ο 42χρονος που πυροβόλησε την πρώην σύντροφο του, τραυμάτισε και την μεγαλύτερη κόρη της αδικοχαμένης γυναίκας.

«Το περιστατικό έγινε στην κουζίνα του μαγαζιού»

«Εγώ το μόνο που άκουσα γιατί δούλευα μέσα  ήταν δύο πυροβολισμούς ο ένας πίσω από τον άλλο και βγήκαμε έξω γιατί ήταν πολύ δυνατοί οι κρότοι. Έντρομοι ήταν οι τέσσερις πέντε  που ήταν μέσα. Το σεκταριστικό ήταν τα παιδία που φώναζαν, που κλαίγανε. Από εδώ και πέρα ήταν γειτόνισσα εδώ είχε σχέση από ότι ήξερα με τον δράστη» λέει στο newsit.gr η Αναστασία Κυριακίδου.

Και συνεχίζει:  «Από ότι ξέρω την ενοχλούσε, του είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα όντως. Είχαν γίνει και κάποια άλλα επεισόδια στο παρελθόν. Το περιστατικό έγινε στην κουζίνα του μαγαζιού. Τα κορίτσια της γυναίκας φώναζαν και ειδικά η μικρή της κόρη ήταν σε μεγάλο σοκ. Η άλλη ήταν λίγο τραυματισμένη στο πλευρό την είχαν πάρει λίγο τα σκάγια».

«Καλούσε συχνά την αστυνομία για να τη βοηθήσει»

Από την πλευρά της, η Δήμητρα -φίλη της 41χρονης γυναίκας- αναφέρει στο newsit.gr ότι η Βίκυ φοβόταν τον 42χρονο και ότι τη στιγμή που γυρνούσε στο σπίτι της άκουσε το δεύτερο πυροβολισμό. «Είχαν κάποια χρόνια σχέση αλλά ήταν πολύ δύσκολα μαζί του. Ήταν δύσκολος χαρακτήρας. Προσπαθούσε πολλές φορές να τον χωρίσει, αλλά αυτός δεν ήθελε να το δεχτεί. Πήγαινε συχνά στο μαγαζί και έκανε φασαρίες» αναφέρει.

«Η κοπέλα καλούσε συχνά την αστυνομία για να τη βοηθήσει. Μάλιστα κάποια στιγμή τον κυνήγησαν και οι αστυνομικοί. Του είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα για να μην την πλησιάζει αλλά δεν τηρήθηκαν ποτέ», αναφέρει στο newsit.gr η Δήμητρα.

Και προσθέτει: «Εκείνη την ώρα που έγινε γυρνούσα στο σπίτι και άκουσα τον δεύτερο πυροβολισμό και πίστεψα ότι μπορεί να ήταν αυτός. Ο κόσμος βγήκε έξω, η μία της η κόρη είχε αίματα στην μπλούζα και η πιο μικρή μιλούσε στο τηλέφωνο και έλεγε “πυροβόλησαν την μαμά”. Τον φοβόταν πολύ» .

«Είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα»

Για την σχέση του ζευγαριού και την στυγερή δολοφονία της Βίκυς μίλησε στο newsit.gr και ο Νίκος Μαγιωνάς, φίλος της 41χρονης. «Ο άνθρωπος αυτός είχε προβλήματα πολλά. Είχε άγιο και η μικρή, γιατί την πήρε ξόφαλτα» αναφέρει.

Και προσθέτει: «Υπήρχε ένταση, είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα, απλώς ο άνθρωπος ήταν ψυχοπαθής για μένα. Δεν είχαν ούτε παιδί μαζί, ούτε περιουσίες να μοιράσουν. τον φοβόταν αλλά δεν μπορούσε να τον αποφύγει. Είχε να εμφανιστεί εδώ και τρεις-τέσσερις μήνες και εμφανίστηκε χθες από το πουθενά, έβγαλε το όπλο και μπαμ-μπαμ. Δεν σκέφτηκε ούτε το παιδί του που είναι 9 ετών».

Οι στενές σχέσεις με την Χρυσή Αυγή

Ο 42χρονος ήταν πυγμάχος με καταγωγή από τη Χίο, πρωταθλητής ΜΜΑ και, σύμφωνα με φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, είχε στενές σχέσεις με την «Χρυσή Αυγή». Σε αρκετές από αυτές εμφανίζεται μαζί με ηγετικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης και κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων για το Μακεδονικό.

Επίσης, είχε απασχολήσει και το 2018 τα ΜΜΕ καθώς συνέδραμε εθελοντικά στην κατάσβεση των πυρκαγιών που μαίνονταν στην Ανατολική Αττική το 2018, ενώ την ίδια χρονιά είχε συμβάλλει στην τοποθέτηση του Σταυρού στη Απελή της Μυτιλήνης.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr