search-button
cross-out

Γυναικοκτονία στην Ζάκυνθο: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τη δολοφονία – «Είχαμε ειδοποιήσει πολλές φορές την αστυνομία»

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Τσιλιβί της Ζακύνθου μετά την νέα γυναικοκτονία που έγινε στο νησί, με θύμα μια 41χρονη γυναίκα.
Γυναικοκτονία στην Ζάκυνθο: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τη δολοφονία – «Είχαμε ειδοποιήσει πολλές φορές την αστυνομία»

Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα, που ξυλοκοπήθηκε και μαχαιρώθηκε μέσα στο σπίτι της, το βράδυ της Κυριακής στην Ζάκυνθο, πριν την γυναικοκτονία είχε υποβάλλει δύο φορές μήνυση εναντίον του 51χρονου φερόμενου ως δράστη, για ενδοοικογενειακή βία.

Ο ίδιος άνθρωπος μας λέει ότι “το ζευγάρι έμενε αρκετά χρόνια εδώ στο χωριό, η γυναίκα δούλευε καμαριέρα σε ένα ξενοδοχείο της περιοχής και δράστης δούλευε περιστασιακά. Δυστυχώς, υπήρχαν προβλήματα, τσακωνόντουσαν και την χτυπούσε. Ήταν μια πολύ καλή κυρία, είχαν και τρία παιδάκια που έμειναν ορφανά, κρίμα. Οι γείτονές τους απ’ όσο ξέρω είχαν ενημερώσει αρκετές φορές την αστυνομία γιατί τους τελευταίους δύο μήνες τσακωνόντουσαν συνέχεια, αλλά τον έπιασαν μια φορά, τον είχαν κρατήσει τρεις μέρες μέσα και τον άφησαν ελεύθερο και έγινε το μοιραίο.

Ο 51χρονος συνελήφθη, σήμερα, λίγο μετά τις 10.

Πηγή: newsit.gr

Photo cover: imerazante.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr