search-button
cross-out

Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Οι τελευταίες στιγμές πριν τη δολοφονία – “Mάζευε τα πράγματα της και την εκλιπαρούσα να μην φύγει”

Η γυναικοκτονία που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (31.07.2022) έχει συγκλονίσει την Κρήτη.
Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Οι τελευταίες στιγμές πριν τη δολοφονία – “Mάζευε τα πράγματα της και την εκλιπαρούσα να μην φύγει”

Ο 60χρονος έσφαξε τη σύζυγο του, γιατί εκείνη ήθελε να χωρίσουν, μέσα στο σπίτι τους στο χωριό Άνω Μαλάκι, στο Ρέθυμνο. Αφού την μαχαίρωσε θανάσιμα στο λαιμό, τηλεφώνησε στον 31χρονο γιο του και του είπε: “Πήγαινε στο σπίτι. Σκότωσα τη μητέρα σου”. Ο μικρότερος γιος της οικογένειας έτρεξε και βρήκε την 56χρονη μητέρα του να κείτεται μπρούμυτα στο πάτωμα της κουζίνας, μέσα σε μία “λίμνη” αίματος.
Τότε ειδοποίησε την αστυνομία. «Ελάτε γρήγορα. Ο πατέρας μου σκότωσε τη μητέρα μου», φέρεται να είπε.

Μετά την άγρια δολοφονία, οι Αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 60χρονου. Ο συζυγοκτόνος αποφάσισε να παραδοθεί και εμφανίστηκε λίγη ώρα αργότερα στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου ομολογώντας την πράξη του και υπέδειξε το σημείο, όπου βρισκόταν το μαχαίρι με το οποίο σκότωσε τη σύζυγό του.

Στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας (01.08.2022) θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Οι τελευταίες στιγμές πριν τη γυναικοκτονία
Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, η 56χρονη εδώ και καιρό είχε αποφασίσει να χωρίσει. Κάποιες ημέρες έμενε σε συγγενείς της και όταν έμενε με τον σύζυγο της, κοιμούνταν σε διαφορετικά δωμάτια και δεν μιλούσαν πολύ. Το μοιραίο πρωί της Κυριακής (31.07.2022), πήγαινε να μαζέψει τα τελευταία πράγματα της. Όπως κατέθεσε ο συζυγοκτόνος, αρχικά την παρακαλούσε να μην φύγει, αλλά εκείνη ήταν ανένδοτη. “Πίστευα ότι ήταν η τελευταία φορά που την έβλεπα”, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς. Στη συνέχεια, όπως περιέγραψε, άρχισαν να καβγαδίζουν, όταν της έκανε παράπονα, διότι – σύμφωνα πάντα με τον ίδιο- εκείνη τον κατηγορούσε σε διάφορα άτομα του περιβάλλοντος τους και αναφερόταν σε αυτόν με υποτιμητικά σχόλια.
Τότε την άρπαξε, την έσυρε στην κουζίνα, άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και τη σκότωσε…

Πηγή:newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr