search-button
cross-out

H πρώτη αντίδραση της σύζυγο του ιερέα στα Κάτω Πατήσια: Όταν είμαστε έτοιμοι θα..

«Είμαστε σε πολύ ευάλωτη κατάσταση, όταν είμαστε έτοιμοι θα απαντήσουμε μόνοι μας», δήλωσε στους δημοσιογράφους η σύζυγος του ιερέα στα Κάτω Πατήσια που συνελήφθη για τον βιασμό ανήλικης κοπέλας.
H πρώτη αντίδραση της σύζυγο του  ιερέα στα Κάτω Πατήσια: Όταν είμαστε έτοιμοι θα..

Ο 37χρονος ιερέας που λειτουργούσε σε εκκλησία στα Κάτω Πατήσια, κατηγορείται για τον βιασμό μιας ανήλικης κοπέλας, τον οποίο κατήγγειλε η ίδια στην αστυνομία, αποκαλύπτοντας ότι τη βίαζε από το 2019 έως και τον Μάιο του 2020, μετά από κάθε εξομολόγηση. Της είχε στείλει, δε και φωτογραφίες με τα γεννητικά του όργανα ενώ της είχε ζητήσει να μείνει η σχέση τους ως ένα μυστικό μεταξύ τους.

Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη με βαρύτατες κατηγορίες ενώ ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος τον έθεσε ήδη σε αργία. Μάλιστα, μια κοπέλα κατήγγειλε στο newsit.gr πως της είχε προσφέρει 50 ευρώ και της ζήτησε να περνάνε μαζί μία ώρα από τον χρόνο της.

Άφωνοι όσοι τον γνώριζαν

Οι κάτοικοι της γύρω περιοχής, γνώριζαν τον παπά αλλά και την παπαδιά, που δεν θέλησε να κάνει κάποιο άλλο σχόλιο για την υπόθεση. Όλοι τους μιλάνε για μια αγαπημένη οικογένεια και για έναν εξαιρετικό και δραστήριο άνθρωπο ενώ δηλώνουν πως «τα χάσαμε» όταν έμαθαν για τη σύλληψή του και τις κατηγορίες εις βάρος του.

Πηγή: newsit.gr

Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr