search-button
cross-out

H Ρούλα Πισπιρίγκου απαντά στον Μάνο Δασκαλάκη για το τεστ DNA: «Ξέρει ότι τα παιδιά είναι δικά του»

Στα άκρα φαίνονται να βρίσκονται οι σχέσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη
H Ρούλα Πισπιρίγκου απαντά στον Μάνο Δασκαλάκη για το τεστ DNA: «Ξέρει ότι τα παιδιά είναι δικά του»

Σαν «δύο ξένοι στην ίδια πόλη» συμπεριφέρονται πλέον Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης καθώς οι αποκαλύψεις, οι εξελίξεις και οι εκατέρωθεν κινήσεις γύρω από την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών τους μέσα σε τρία χρόνια διαδέχονται η μία την άλλη.

Ενώ, δηλαδή, ο Μάνος Δασκαλάκης περιμένει την κλήση από την ΕΛΑΣ προκειμένου να καταθέσει εκ νέου, αυτή τη φορά για τους θανάτους της Ίριδας και τη Μαλένας, η Ρούλα Πισπιρίγκου απαντά στις απειλές του εν διαστάσει συζύγου της, ο οποίος θέλει να ζητήσει test DNA.

«Η γνώμη της κατηγορουμένης, η άποψή της είναι ότι ποτέ δεν υπήρξε αμφισβήτηση της πατρότητας από την πλευρά του πατέρα. Ξέρει ο άνθρωπος ότι τα παιδιά είναι δικά του. Η πρώτη της κουβέντα είναι ότι «αποκλείεται, δεν θα το κάνει, ξέρει ότι τα παιδιά είναι δικά του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό.

Από την άλλη πρόσωπο από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη αναφέρει πως όταν ρωτούσε επίμονα την Ρούλα Πισπιρίγκου αν είχε συμβεί κάτι, εκείνη φέρεται να απαντούσε πως: «Αν δεν με πιστεύεις, μη με στηρίζεις».

Την ίδια ώρα οι αρχές σε ό,τι αφορά στο θάνατο της Τζωρτζίνας ερευνούν αν υπήρξε κάποιος που προμήθευσε την κεταμίνη στην Ρούλα Πισπιρίγκου τις ημέρες που το παιδί νοσηλευόταν στο Παίδων.

Παράλληλα η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται πως βάζει σε δεύτερο πλάνο το αίτημα αποφυλάκισής της με τον ταξίαρχο εν αποστρατεία Θανάση Κατερινόπουλο να εκτιμά ότι αυτό που προσπαθεί να κάνει η 33χρονη είναι να χτίσει την υπερασπιστική της γραμμή, χωρίς, ωστόσο, να αποφεύγει αντιφάσεις.

«Προσπαθεί με τον δικό της τρόπο να χτίσει ένα άλλοθι, έχει πει πράγματα που φάσκουν και αντιφάσκουν. Αρχικά αμφισβητούσε τους γονιδιακούς ελέγχους και συνεχίζει να τους αμφισβητεί και ζητά να επαναληφθούν. Προφανώς θέλει να αποδείξει το αναπόδεικτο ότι δεν υπάρχει κεταμίνη. Στην πορεία ωστόσο ακούσαμε μέσω του συνηγόρου της ότι πιστεύουμε ότι δόθηκε κεταμίνη και για την ποσότητα αλλά το θέμα είναι ποιος την έδωσε» είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος στο δελτίο ειδήσεων του Star.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr