search-button
cross-out

H συγκινητική ανάρτηση για τον μικρούλη Νικόλα: Ευχόμαστε στоν Κύριо οι εξετάσεις να βγоυν καθαρές, αuτό θα είναι το μεγαλύτερо δώρο για εμάς

Ο μικρός Νικόλας, μετά από τριετή παραμονή στο Βερολίνο για θεραπεία, επέστρεψε πίσω στην Κύπρο. Παρ’ όλα αυτά, οι συχνές επισκέψεις του στη Γερμανία για ιατρικούς ελέγχους παραμένουν αναγκαίες. Ο Νικόλας αγωνίζεται ενάντια στον καρκίνο με μεγάλη δύναμη και θάρρος.
H συγκινητική ανάρτηση για τον μικρούλη Νικόλα: Ευχόμαστε στоν Κύριо οι εξετάσεις να βγоυν καθαρές, αuτό θα είναι το μεγαλύτερо δώρο για εμάς

Σύμφωνα με δημοσίευση σε σελίδα που είναι αφιερωμένη στον αγώνα του Νικόλα, αναφέρθηκε ότι πάσχει από νευροβλάστωμα και υπέστη σοβαρή υποτροπή τον Απρίλιο του 2022, αντιμετωπίζοντας έτσι μεγάλο κίνδυνο για τη ζωή του.

Στην νεότερη ανάρτηση που δημοσιεύθηκε στην συγκεκριμένη σελίδα από την οικογένεια του μικρού Νικόλα, αναφέρεται ότι:

«Ο Νικόλας επέστρεψε στην Κύπρο τον Οκτώβριο και ξεκίνησε τη θεραπεία του, παίρνοντας ένα χάπι την ημέρα. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος με πάρα πολλές παρενέργειες που είναι δύσκολο να βλέπουμε καθημερινά. Κάθε εβδομάδα πρέπει να κάνει αιματολογικές εξετάσεις, έχει χάσει τα μαλλιά του, και περνάει όλη τη μέρα αδύναμος στο κρεβάτι. Κάποιες φορές έχει λίγη δύναμη και κάνει κάτι «κανονικό», πράγμα που μας κάνει τρισευτυχισμένους, αλλά δυστυχώς αυτό δεν διαρκεί πολύ. Όλα αυτά είναι παρενέργειες από όλες τις θεραπείες του και από πειραματικά φάρμακα που παίρνει.

Αν και ήρθαμε πίσω στην Κύπρο, πρέπει να επιστρέφουμε στη Γερμανία κάθε 6 εβδομάδες για να κάνουμε scans για τα επόμενα 2 χρόνια, αιματολογικές εξετάσεις και για να τον παρακολουθούν οι γιατροί του εκεί. Όταν πήγαμε Γερμανία τον Νοέμβριο τα τελευταία scans δυστυχώς έδειξαν 2 κηλίδες στο πνεύμονα του Νικόλα και μια κηλίδα 3 εκατοστά στο αριστερό του πόδι (στο μυελό των οστών). Μας είπαν να επιστρέψουμε άμεσα στη Γερμανία. Με πολλή πόνο, κάναμε ακριβώς αυτό, και πάλι πίσω στο άγνωστο.

Ο Νικόλας είχε πολύ άσχημη βρογχίτιδα επίσης και έπρεπε να πάρει αντιβιοτικά. Ήταν τόσο γενναίος, όπως πάντα, έκανε περισσότερα scans και πήραν και δείγμα από το μυελό του οστού. Οι γιατροί δεν είναι τόσο ανήσυχοι για τις κηλίδες στο πνεύμονα, οπότε θα περιμένουμε και θα τους παρακολουθήσουμε. Αλλά ανησυχούν για την κηλίδα που εμφανίστηκε στο μυελό των οστών και γι’ αυτό ζήτησαν βιοψία το συντομότερο δυνατόν.

Τώρα περιμένουμε τα αποτελέσματα. Είναι ότι πιο δύσκολο να περιμένεις και να μην ξέρεις. Πρέπει τώρα να το αφήσουμε στα χέρια του Θεού. Είναι λίγο πριν τα Χριστούγεννα και το μωρό μας θέλει τόσο πολύ να τα περάσει στο σπίτι του. Ευχόμαστε στον Κύριο οι εξετάσεις μας να βγουν καθαρές, αυτό θα είναι το μεγαλύτερο δώρο για εμάς».

Δείτε την ανάρτηση:

tilestwra.com

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr