search-button
cross-out

Η ανακοίνωση της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου-Τι ζητάνε από τα Μέσα και όσα έγιναν σήμερα στο κοιμητήριο όπου έχει ταφεί η Μαλένα

Δεν μπόρεσαν να πάνε στον τάφο της Μαλένας - Ζητούν σεβασμό από τα Μέσα
Η ανακοίνωση της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου-Τι ζητάνε από τα Μέσα και όσα έγιναν σήμερα στο κοιμητήριο όπου έχει ταφεί η Μαλένα

Ανακοίνωση έβγαλε η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ζητά τον σεβασμό της ιδιωτικότητάς της από τα μέσα ενημέρωσης.

Τον σεβασμό της ιδιωτικής τους ζωής ζητούν από τα Μέσα Ενημέρωσης τα μέλη της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου με ανακοίνωση που εξέδωσε ο δικηγόρος τους, Ο. Παπαδόπουλος.

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δε με ενδιαφέρει ο Μάνος. Με στηρίζει ένα πρόσωπο»
Σήμερα που συμπληρώνονται τρία χρόνια από τον θάνατο της Μαλένας, η οικογένεια δεν κατάφερε να κάνει ένα τρισάγιο στον τάφο του παιδιού, λόγω της έντονης παρουσίας δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων.

Η ανακοίνωση της οικογένειας αναφέρει:

Σήμερα συμπληρώνοται τρία χρόνια από τον θάνατο της Μαλένας
«Τα μέλη της οικογένειας της κατηγορουμένης Σωτηρίας Πισπιρίγκου ζητούν από τα Μέσα Ενημέρωσης τον σεβασμό των ορίων της ιδιωτικής τους σφαίρας και της προσωπικής τους ζωής. Στις μέρες που ακολούθησαν την σύλληψη, την απόδοση κατηγορίας και την προφυλάκιση της κατηγορουμένης βρίσκονται σε διαρκή ασφυκτικό κλοιό από τα ΜΜΕ, ενώ παραβιάζεται επανειλημμένα το δικαίωμα προστασίας των προσωπικών τους δεδομένων με την διαρκή παράθεση λεπτομερειών της προσωπικής τους ζωής, λεπτομερειών οι οποίες, πέραν του ότι δεν προσθέτουν τίποτα στην διενεργούμενη ανακριτική έρευνα, στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν έχουν και καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα.

Σήμερα  στο  κοιμητήριο όπου έχει ταφεί η Μαλένα  η οικογένεια δεν κατάφερε να εισέλθει στο χώρο για το τρισάγιο για τα τρία χρόνια από το  θάνατο του παιδιού καθώς είχε δημιουργηθεί ανθρώπινο τείχος από δεκάδες δημοσιογράφους και τηλεοπτικές κάμερες.

Η οικογένεια από την πρώτη στιγμή έχει δείξει ότι σέβεται απόλυτα, τόσο την έρευνα των Αρχών και την τήρηση των νομίμων διαδικασιών, όσο και το κοινωνικό έργο που επιτελούν οι εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης σε σχέση με την υπόθεση. Μάλιστα, η συγκεκριμένη στάση κάποιες φορές έχει αποτελέσει αφορμή παρεξήγησης και αντικείμενο σχολιασμού.

Ωστόσο, η μητέρα της κατηγορουμένης, η αδερφή της αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας ζητούν τον χρόνο και τον χώρο για να μπορέσουν να διαχειριστούν  την πρωτόγνωρη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει και παρακαλούν θερμά για τον σεβασμό της ιδιωτικότητάς τους, η παραβίαση της οποίας επιτείνει ακόμη περισσότερο τις συνέπειες των συνεχόμενων πληγμάτων που έχουν δεχθεί».

Πηγή: star.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr