search-button
cross-out

Η ανάρτηση της Στάθας Αλεξανδροπούλου-Καραϊβάζ για την δολοφονία του αγαπημένου της Γιώργου

Δείτε όσα έγραψε
Η ανάρτηση της Στάθας Αλεξανδροπούλου-Καραϊβάζ για την δολοφονία του αγαπημένου της Γιώργου

Ένσταση έκανε πριν από λίγους μήνες  η  σύζυγος  του Γιώργου Καραϊβάζ,  Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ  στην απόφαση του ΕΦΚΑ που χορηγεί σύνταξη στην οικογένειά της με την αιτιολογία του εργατικού ατυχήματος και όχι εγκληματικής ενέργειας.

“Από τον ΕΦΚΑ η κα Φλώρου προσπάθησε να κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσε και αυτό το γραφειοκρατικό κομμάτι, το οποίο μπορούσε να επιλύσει, έκανε. Πέραν τούτου, όμως, σήμερα οφείλει το ελληνικό κράτος να κατατάξει το έγκλημα του εκεί όπου ανήκει….

Ο Γιώργος σκοτώθηκε ως δημοσιογράφος, και στο πνεύμα της ελευθεροτυπίας και της απονομής δικαιοσύνης το κράτος πρέπει να πάρει θέση σε όλα αυτά. Στο διαδικαστικό κομμάτι έχουν βρει τους φερόμενους ως δράστες, ωστόσο η ηθική δικαίωση τόσο στο παιδί του όσο και σε μένα, στους οικείους, τη μαμά, την αδερφή του είναι να μπει το θέμα στη βάση. Ο Γιώργος σκοτώθηκε ως δημοσιογράφος και με τον μόνο τρόπο που θα μπει θα είναι με απονομή και με κατάταξη του εγκλήματος αυτού σε αυτό το πλαίσιο…”.

Η αγαπημένη σύζυγος του αξέχαστου δημοσιογράφου που από την ημέρα της δολοφονίας του δίνει τη δική της μάχη για δικαίωση και απονομή δικαιοσύνης έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση στα social media, όπου έγραψε:

“Αυτό το μποϊκοτάζ που γίνεται στην Αράχωβα και απόλυτα σωστά γίνεται θα ήθελα να δω να γίνεται όταν σκότωσαν έναν από εσάς αγαπητοί συνάδελφοι του Γιώργου μου όταν τον πυροβόλησαν στα 20 μέτρα από το σπίτι του Θα ήθελα να πετάξετε μολύβια και μικρόφωνα και να βγείτε στους δρόμους με την αγωνία και τον αποτροπιασμό ζωγραφισμένο στο πρόσωπο σας για την αντιμετώπιση του εγκλήματος ενός από εσάς σαν ένα έγκλημα του κοινού ποινικού δικαίου Να φωνάξετε για δικαίωση και προστασία αυτών που άφησε πίσω του . Που είσαστε κ.κ Τηλεδικαστές και δικαστές του Διαδικτύου πως σταθήκατε στην οικογένεια του Γιώργου με τι τρόπο πιέσατε όλοι σας για τη δικαίωση του Γιώργου του επαγγέλματος σας? Θα πω για πολλοστή φορά πως η ένωση έχει κάνει τα καλύτερα, περίμενα όμως από όλους σας που με παίρνεται τηλέφωνα και μου λέτε για το μεγαλείο του και ποσό σας βοήθησε όποτε του το ζητήσατε η οχι μόνοι σας να ζητήσετε να κατεβείτε στο πεζοδρόμιο. Να ζητήσετε δικαίωση να ζητήσετε μέριμνα για την οικογένεια του Είμαι περήφανη για τον άνθρωπο που αγάπησα και που παντα έβαζε τα στήθη του μπροστά σε οποιαδήποτε αδικία για όλους σας, για όσους είχε στην ομάδα του και τους απ έξω. Ποιον δε βοήθησε ο Γιώργος από δουλειά, από πληροφορίες, από απόλυση. Ας βγει ένας να μου πει.Ακόμα και με την παραίτηση σου προσπάθησε να σταματήσει απόλυση συναδέλφου που μετά τον διέβαλε ο ίδιος,ακόμα και προσωπική μας ζωή έβαζε πίσω για να βοηθήσει συναδέλφους Πόσες κλίσεις σας έσβησε υποχρεωνόταν πάντα για εσάς και εσείς όλοι δεν γυρίσατε ούτε ένα βλέμμα σ εκείνους που άφησε πίσω αναρωτηθήκατε το πως ζούμε, πως είμαστε αναρωτηθήκατε όλοι εσείς. Απο διευθυντές τεχνικοί και κάποιες διοικήσεις ακόμα και για αυτούς νοιαζόταν. Όλοι εσείς τι κάνατε τίποτα ούτε να πάρετε ένα τηλέφωνο ενώ να παίρνεται όταν τον θέλατε να σας βοηθήσει τότε όλοι ξέρατε Σας ευχαριστώ πολύ αγαπημένοι συνάδελφοι του Γιώργου μου. Ε ναι λοιπόν οι αστυνομικοί φέρθηκαν καλυτερα από όλους εσάς οι ξένοι συνάδελφοι ήταν πολύ πιο κοντα μας. Ακόμα χρήματα που χρωστούσαν στο Γιώργο δεν έδωσαν στην οικογένεια του και το παίζουν τηλεδικαστές και εκδότες Τι να πω θα πω και πάλι ένα ευχαριστώ στην ΕΣΗΕΑ στην Ελληνική Αστυνομία στους ξένους συλλόγους δημοσιογράφων. Στην εκπομπή που ήταν ο Γιώργος .Στον Κώστα τον Αρβανίτη τον συνάδελφο και Ευρωβουλευτή , και όσο και εάν σας φαίνεται περίεργο στον Αδωνη Γεωργιάδη
Στους δικηγόρους μας, στο Γιώργο Τσούκαλη.
Α και για να ξέρετε η σύνταξη που δώσανε στο Γιώργο είναι σύνταξη του θανάτου από εργατικό ατύχημα. Αλλά μήπως σας λέει κάτι εσείς να είστε καλά βολεμένοι, γιατί δεν κατεβήκατε στο πεζοδρόμιο να ζητήσετε έναν ειδικό νόμο πλαίσιο για δολοφονίες δημοσιογράφων. Μήπως όλοι σας έχετε μπει στο μικρόκοσμο σας και το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι το βόλεμα σας. Εσείς από το μέσο που χρωστάτε στο Γιώργο γιατί δεν είπατε οχι ρε γαμωτο πρέπει να τα πάρει το παιδί του . Ο Γιώργος όταν δεν υπέγραφε Υπουργός να βγει παιδί για θεραπείες στο εξωτερικό του είπε ότι θα παραιτηθεί από την εκπομπή. Και ποσά άλλα καθημερινά που όλοι σας ξέρετε, αλλά τίποτα το απόλυτο μηδέν Εγώ η σύζυγος του Γιώργου σας ευχαριστώ και εύχομαι σ όλους σας να μην σας συμβεί . Καλές γιορτές σ όλους, εμάς το δέντρο μας είναι σβησμένο και η ψυχή μας παγωμένη ……….”
Εκατοντάδες ήταν εκείνοι που αντέδρασαν θετικά στην ανάρτηση της Στάθας, εκδηλώνοντας την συμπάρασταση  και την αγάπη τους στο πρόσωπο της αλλά και στον αδικοχαμένο Γιώργο.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr