Η αντίδραση της μητέρας της δολοφονημένης Καρολάιν μόλις έμαθε την ομολογία του πιλότου

Η αντίδραση της μητέρας της δολοφονημένης Κάρολαϊν έρχεται στο φως της δημοσιότητας σήμερα, με όσα αποκαλύπτει το TheNewspaper.gr.

Σύμφωνα με πηγές πολύ κοντά στην οικογένεια της αδικοχαμένης 20χρονης, την ημέρα του μνημοσύνου, που οι αστυνομικοί μετέφεραν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο με σκάφος και με ελικόπτερο στη ΓΑΔΑ, η Σούζαν δεν είχε καταλάβει τίποτα.

«Το μυαλό της δεν πήγαινε εκεί. Της είχε πει ότι θα πάει να αναγνωρίσει κάποιον που έπιασαν στο αεροδρόμιο. Εκείνη απλά το πίστεψε. Όπως τον πίστευε όλες αυτές τις 37 ημέρες. Δεν ήξερε ποιος πραγματικά ήταν. Πίστευε ότι είναι παιδί της. Πίστευε ότι υποφέρει κι αυτός και πονάει. Είχε μείνει στο σενάριο που είχε στήσει ο δράστης. Δεν πίστεψε ούτε για ένα λεπτό ότι την κορόιδευε» εξομολογείται στο TheNewspaper.gr ο φίλος της οικογένειας.

Μάλιστα, αποκαλύπτει ότι μόλις η μητέρα της Κάρολαϊν πληροφορήθηκε από την τηλεόραση οτι ο Μπάμπης ομολόγησε την δολοφονία της κόρης της, έχασε τον κόσμο κάτω από τα πόδια της και σχεδόν λιποθύμησε.

«Οι γονείς της Κάρολαιν δεν ήξεραν τι συνέβαινε στο παιδί τους. Τους έβλεπε ευτυχισμένους και το πίστευαν. Είναι ήσυχοι και αξιοπρεπείς άνθρωποι. Ουδέποτε αναμείχθηκαν στο ζευγάρι. Η Κάρολ δεν τους είχε πει τίποτα, πιθανότατα για να μην τους πληγώσει. Δεν γνώριζαν ότι ο Μπάμπης ήταν χειριστικός» συμπληρώνει.