search-button
cross-out

Η απάντηση του Γιώργου Αυτιά στον Στέφανο Κασσελάκη- “Μακριά από εμένα κάθε συσχέτιση με ομοφοβικά σχόλια”

Σε διευκρινιστική δήλωση για τη δήλωσή του που προκάλεσε την έντονη ενόχληση του Στέφανου Κασσελάκη προχώρησε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.
Η απάντηση του Γιώργου Αυτιά στον Στέφανο Κασσελάκη- “Μακριά από εμένα κάθε συσχέτιση με ομοφοβικά σχόλια”

Σε διευκρινιστική δήλωση σχετικά με ένα σχόλιο που είχε κάνει στον αέρα και προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη, προχώρησε σήμερα ο Γιώργος Αυτιάς.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε έντονα τη δυσαρέσκειά του με ανάρτησή του στο X για το σχόλιο του δημοσιογράφου που αφορούσε στην ύπαρξη γυμναστηρίου στο Κέντρο Νεοσύλλεκτων, όπου αναμένεται να παρουσιαστεί ο κ. Κασσελάκης προκειμένου να εκπληρώσει τη στρατιωτική του θητεία. Μάλιστα, προέτρεψε τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ να δράσει όπως έκανε και με τον διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού του ομίλου, Βασίλη Χιώτη, τον οποίο και απομάκρυνε από τη θέση του μετά από παρόμοια σχόλια.

Ο Στέφανος Κασσελάκης κρίνοντας το σχόλιο του Γιώργου Αυτιά ομοφοβικό, έγραψε στο X: «Ο κ. Αυτιάς ας συνεχίσει να προσβάλλει με γελάκια και υπονοούμενα τους φαντάρους, το στράτευμα και τη νοημοσύνη μας από το σπίτι του».

Η απάντηση του Γιώργου Αυτιά

«Θα ήθελα να πω κάτι που αφορά στη δήλωση του αξιότιμου αρχηγού της Αντιπολίτευσης εχθές. Κατ’ αρχάς το σχόλιό μου σε καμία περίπτωση δεν ήταν ομοφοβικό όπως επικαλείται ο κύριος Κασσελάκης. Μακριά από μένα κάθε τέτοιου είδους συσχέτιση, καθώς δεν συνάδει με τις αρχές μου, τους κανόνες ζωής και τον σεβασμό της προσωπικότητας κάθε ανθρώπου», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Αυτιάς μιλώντας από την πρωινή εκπομπή του στον ΣΚΑΪ.

«Δεν συνάδει με την πολύχρονη πορεία μου στα Μέσα, δηλαδή να σέβεται τον άνθρωπο, την προσωπικότητά του και τη διαφορετικότητά του, να σέβεται τους θεσμούς, όλα ανεξαιρέτως τα πολιτικά πρόσωπα, δικαστικά και θεσμικά όργανα της Πολιτείας και των κομμάτων, μηδέ εξαιρουμένου του σημερινού αρχηγού της αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τον οποίο σέβομαι θεσμικά ανέκαθεν», συνέχισε στην τοποθέτησή του ο παρουσιαστής.

«35 χρόνια υπηρετώ τον πολίτη σε όλες τις πτυχές των διεκδικήσεων πιστά, τηρώντας τους νόμους και το Σύνταγμα της χώρας. Επαναλαμβάνω, μακριά από μένα τέτοιες διατυπώσεις και δήθεν υπονοούμενα που δεν συνάδουν ούτε με τις αρχές μου ούτε με τη δεοντολογία μου ούτε με τον απόλυτο σεβασμό της προσωπικότητας κάθε ατόμου.

Σεβασμός παντού και σε όλα και αυτά προς άρση κάθε παρεξήγησης. Μια ζωή αγωνιζόμαστε εδώ για τον κόσμο, 35 και πλέον χρόνια. Αυτή είναι η θέση και η δήλωσή μου», έκλεισε την τοποθέτησή του ο Γιώργος Αυτιάς, προς απάντηση στα σχόλια του Στέφανου Κασσελάκη περί ομοφοβικών εκφράσεων του δημοσιογράφου.

Η απάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

«Στη Θήβα υπάρχει ένα στρατόπεδο για νεοσύλλεκτους.

Στο στρατόπεδο υπάρχει ένα γυμναστήριο. Ένας απόδημος επιστρέφει στην πατρίδα του και πηγαίνει να υπηρετήσει τη θητεία του.

Ποια είναι η προφανής πρώτη ερώτηση στο μυαλό όλων;

«Τι μέλλει γενέσθαι μέσα στο γυμναστήριo;».

Όχι, δεν είναι στο μυαλό όλων. Είναι στο μυαλό του κ. Αυτιά. Οποιοσδήποτε δημοσιογράφος σε οποιοδήποτε ΜΜΕ ανεπτυγμένης ευρωπαϊκής χώρας έκανε τέτοιου είδους σχόλια, θα βρισκόταν εκτός την επόμενη ώρα.

Ο ΣΚΑΪ έδειξε σωστά εταιρικά αντανακλαστικά στην περίπτωση του κ. Χιώτη και τον καλώ να συνεχίσει, ξεριζώνοντας την κουλτούρα διακρίσεων και ομοφοβίας που, όπως φαίνεται, διακατέχει κορυφαία δημοσιογραφικά στελέχη του.

Στο όνομα των νέων ανθρώπων που υφίστανται bullying στο σχολείο, στο στρατό, στη γειτονιά, στη δουλειά, στο γυμναστήριο. Κυρίως όμως, στο όνομα όλων εκείνων που υπηρετούν τη θητεία τους και δεν ανέχονται την ιδέα στατεύσιμων α’ και β’ κατηγορίας.

Ο κ. Αυτιάς ας συνεχίσει να προσβάλλει με γελάκια και υπονοούμενα τους φαντάρους, το στράτευμα και τη νοημοσύνη μας από το σπίτι του».

in.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

News

Latest

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 42χρονος που οδηγούσε μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα, αντιστάθηκε στους αστυνομικούς
Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 42χρονος που οδηγούσε μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα, αντιστάθηκε στους αστυνομικούς

Θρίλερ στην Πελοπόννησο με νεαρό γεωπόνο.  Εξαφανίστηκε μυστηριωδώς.  Η μικρή βόλτα στα πατρογονικά του εδάφη. Ποιος και τι του έκλεισε τον δρόμο της επιστροφής;
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Θρίλερ στην Πελοπόννησο με νεαρό γεωπόνο. Εξαφανίστηκε μυστηριωδώς. Η μικρή βόλτα στα πατρογονικά του εδάφη. Ποιος και τι του έκλεισε τον δρόμο της επιστροφής;

Χανιά: Στο εδώλιο πρώην ιερέας για την πυρπόληση του σπιτιού της εν διαστάσει συζύγου του
Ελλάδα

Χανιά: Στο εδώλιο πρώην ιερέας για την πυρπόληση του σπιτιού της εν διαστάσει συζύγου του

Oρφέας Αυγουστίδης: Αποκαλύπτει  παρασκηνιακές ιστορίες από  αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Oρφέας Αυγουστίδης: Αποκαλύπτει παρασκηνιακές ιστορίες από αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές!

Χανιά-Ο δολοφόνος της Σούζαν Ιτον καταδικάστηκε για τρεις ακόμη απόπειρες ανθρωποκτονίας με αυτοκίνητο!
Ελλάδα

Χανιά-Ο δολοφόνος της Σούζαν Ιτον καταδικάστηκε για τρεις ακόμη απόπειρες ανθρωποκτονίας με αυτοκίνητο!

Στη Λευκάδα συνελήφθη ο αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού που πυρπόλησε σπίτι και αυτοκίνητα πρώην συντρόφων του
Ελλάδα

Στη Λευκάδα συνελήφθη ο αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού που πυρπόλησε σπίτι και αυτοκίνητα πρώην συντρόφων του

Τα αδέλφια Άγιοι Ζηνόβιος και Ζηνοβία εορτάζουν σήμερα 30 Οκτωβρίου
Ελλάδα

Τα αδέλφια Άγιοι Ζηνόβιος και Ζηνοβία εορτάζουν σήμερα 30 Οκτωβρίου

Η ατάκα “φωτιά” της Μελίνας Κάππη για Πορτοσάλτε-Αναστασοπούλου: «Αν δεν ήταν η Μαρία Αναστασοπούλου η εκπομπή θα ήταν σαν δελτίο Τύπου»
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η ατάκα “φωτιά” της Μελίνας Κάππη για Πορτοσάλτε-Αναστασοπούλου: «Αν δεν ήταν η Μαρία Αναστασοπούλου η εκπομπή θα ήταν σαν δελτίο Τύπου»

zinapost.gr