search-button
cross-out

«Η αστυνομία είχε έρθει αμέτρητες φορές» – Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τον 52χρονο Χανιώτη που συνελήφθη γιατί χτύπησε την 15χρονη κόρη του

Σήμερα αναμένεται να δικαστεί στο αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο Χανίων ο 52χρονος Χανιώτης που συνελήφθη την Τετάρτη το μεσημέρι για τον άγριο ξυλοδαρμό της 17χρονης κόρης του, μετά από καταγγελία γείτονα.
«Η αστυνομία είχε έρθει αμέτρητες φορές» – Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τον 52χρονο Χανιώτη που συνελήφθη γιατί χτύπησε την 15χρονη κόρη του

Ο 52χρονος, κατηγορείται για σωματική βία εναντίον του 65χρονου γείτονα που κατήγγειλε το συμβάν αλλά και για το επεισόδιο που έλαβε χώρα αμέσως μετά στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων, όπου ο συλληφθείς πλέον 52χρονος, επιτέθηκε και σε συγγενικό πρόσωπο του γείτονα, προβάλλοντας αντίσταση κατά των αρχών.

Παράλληλα, σε βάρος του 52χρονου πατέρα τριών παιδιών, έχουν ασκηθεί κακουργηματικές διώξεις για ενδοοικογενειακή βία, καθώς όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο ίδιος κακοποιούσε συστηματικά τα τρία παιδιά του, ηλικίας 4, 13 και 17 ετών.

«Τον φοβόταν όλη η γειτονία»

Στο μεταξύ, ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του 52χρονου πρόκειται να καταθέσουν οι γείτονες, καθώς, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο ίδιος του έχει απειλήσει επανειλημμένα στο παρελθόν.

Μιλώντας στο zarpanews.gr, άτομο από το οικογενειακό τους περιβάλλον, εξηγεί πως η κακοποιητική δράση του, ήταν γνωστή στη γειτονιά. «Η αστυνομία έχει έρθει αμέτρητες φορές. Αλλά δυστυχώς αναγκαζόταν να φύγει, καθώς η μητέρα τους έλεγε ότι δεν συμβαίνει τίποτα κι ότι είναι όλα καλά και τα παιδιά φοβόντουσαν να μιλήσουν» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Για την υπόθεση είναι ενήμερες από την πρώτη στιγμή οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Χανίων που αναζητούν λύση για τα παιδιά.

Σημειώνεται ότι ο 52χρονος κρατείται προσωρινά μέχρι την δίκη.

zarpanews.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr