search-button
cross-out

Η ιατροδικαστική εξέταση «έδειξε» την αιτία θανάτου του 13χρονου Φώτη στις Σέρρες

Θρήνος για τον χαμό του νεαρού μαθητή
Η ιατροδικαστική εξέταση «έδειξε» την αιτία θανάτου του 13χρονου Φώτη στις Σέρρες

Βαρύ πένθος έχει σκεπάσει την τοπική κοινωνία της Αμφίπολης στις Σέρρες, μετά την είδηση ότι ένα 13χρονο αγόρι άφησε την τελευταία του πνοή ενώ κοιμόταν.

Ο 13χρονος Φώτης σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, κατέληξε από επιπλοκές της οξείας αμυγδαλίτιδας, με την οποία είχε διαγνωστεί τις τελευταίες ημέρες και για την οποία του είχε χορηγηθεί αντιβίωση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Voria.gr, ο θάνατος του νεαρού μαθητή σχετίζεται με παθολογικά αίτια, καθώς τα μικρόβια που «χτυπούν» τις αμυγδαλές προσβάλλουν και άλλα όργανα, όπως η καρδιά και οι νεφροί.

Στην περίπτωση του 13χρονου μαθητή, φαίνεται ότι το μικρόβιο προσέβαλλε την καρδιά του, με αποτέλεσμα να πάθει ανακοπή και να αφήσει την τελευταία του πνοή, ενώ κοιμόταν.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο θάνατός του δεν σχετίζεται με την χορήγηση αντιβίωσης, καθώς η νεκροψία-νεκροτομή που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη δεν κάποια αλλεργική αντίδραση.

Πηγή: newsbreak.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr