search-button
cross-out

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου «είπε» πολλά και πριν τις δηλώσεις της- Η μπλούζα όλο νόημα και το δώρο στους δημοσιογράφους

Έχουν περάσει 17 μήνες από την ημέρα που η Έφη Κακαράντζουλα αποφάσισε να καταστρέψει την ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου, πραγματοποιώντας την σοκαριστική επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα.
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου «είπε» πολλά και πριν τις δηλώσεις της- Η μπλούζα όλο νόημα και το δώρο στους δημοσιογράφους

Δεν τα κατάφερε όμως. Ναι, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει κληθεί από τότε -και θα το κάνει για χρόνια ακόμα- να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα με την υγεία της. Όμως δεν λύγισε.

Δεν έσκυψε ποτέ το κεφάλι και με αξιοθαύμαστη δύναμη ψυχής στέκεται όρθια κάθε μέρα από τότε. Μέχρι και την σημερινή, που αποτέλεσε για την ίδια μια μέρα – ορόσημο, καθώς είδε την ελληνική Δικαιοσύνη να καταδικάζει την γυναίκα που της επιτέθηκε με την ανώτερη δυνατή ποινή, δηλαδή κάθειρξη 15 ετών, η οποία μάλιστα δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, αμέσως μετά την απόφαση του δικαστηρίου, ζήτησε να μιλήσει προσωπικά στους δημοσιογράφους και να εκφράσει τις ευχαριστίες της για τον τρόπο που καλύφθηκε δημοσιογραφικά η επίθεση εναντίον της.

Πριν τους μιλήσει όμως, είχε ήδη… μιλήσει. Πρώτον με την μπλούζα που φορούσε, η οποία έγραφε στα αγγλικά «Θα με κάνω υπερήφανη – Υπενθύμιση για τον εαυτό μου» και δεύτερον με τα βραχιόλια που φορούσαν τόσο οι φίλες της, οι οποίες με άσπρες μάσκες έδειξαν την αλληλεγγύη τους, όσο και η ίδια.

«Είμαι δυνατή», έγραφαν με το μήνυμα αυτό να τα «λέει» όλα.

Δείτε τις εικόνες μετά την δίκη για την επίθεση με το βιτριόλι

Βιτριόλι: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου Βιτριόλι: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου Βιτριόλι: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου Βιτριόλι: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου Βιτριόλι: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου Βιτριόλι: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου Βιτριόλι: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Πηγή: newsit.gr

Φωτογραφίες από: Intime

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr