search-button
cross-out

Η οικογενειακή τραγωδία πίσω από τον θάνατο των 2 αδερφών: Ποιος μπήκε πρώτος στο μοιραίo διαμέρισμα-Δείτε τον 34χρονο

Σοκ στο Νέο Ηράκλειο: Τα αίτια πίσω από την οικογενειακή τραγωδία διερευνούν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.
Η οικογενειακή τραγωδία πίσω από τον θάνατο των 2 αδερφών: Ποιος μπήκε πρώτος στο μοιραίo διαμέρισμα-Δείτε τον 34χρονο

Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες του δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα εντόπιζε τα δύο αδέρφια του νεκρά.

Ο λόγος για τον άνδρα που σήμερα αντίκρισε τον αδερφό και την αδερφή του νεκρούς στο σπίτι τους στο Νέο Ηράκλειο. Η οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε στην ήσυχη γειτονιά που έμενε η οικογένεια συγκλονίζει.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν συλλεχθεί από τις Αρχές, ένας άνδρας ηλικίας 34 ετών φέρεται να σκότωσε την 30χρονη αδερφή του με καραμπίνα και στη συνέχεια να έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε. Ωστόσο πληροφορίες της τελευταίας στιγμής κάνουν λόγο για ανατροπή της υπόθεσης. Δηλαδή ότι ίσως είναι η αδερφή αυτή που σκότωσε τον αδερφό της και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή της.
Τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: Αυτός είναι ο 34χρονος που βρέθηκε νεκρός
Ο 34χρονος που εντοπίστηκε νεκρός στο Νέο Ηράκλειο
Ο 34χρονος που εντοπίστηκε νεκρός στο Νέο Ηράκλειο
Πάντως οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. απέκλεισαν από την αρχή το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας καθώς στο διαμέρισμα που βρέθηκαν τα αδέρφια δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο

Αυτό που ερευνούν πλέον τα στελέχη της Ασφάλειας που χειρίζονται την υπόθεση είναι ο λόγος που οδήγησε στην τραγωδία. Καλά ενημερωμένες πηγές μιλώντας στο Newsbomb.gr σημείωσαν πως τα αδέρφια το τελευταίο διάστημα βρίσκονταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω της πρόσφατης απώλειας της μητέρας τους από καρκίνο -γεγονός που ίσως δώσει απαντήσεις στα αναπάντητα ερωτήματα.

«Το διαμέρισμα δεν έχει παραβιαστεί. Ακόμα διερευνάται ο λόγος για τον οποίο ο άνδρας πυροβόλησε την γυναίκα. Και δύο ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση λόγω της απώλειας της μητέρας τους, κάτι που ίσως έπαιξε σημαντικό ρόλο στην υπόθεση» ανέφεραν οι ίδιες πηγές.

Πάντως σύμφωνα με γείτονες, η οικογένεια δεν είχε προκαλέσει ποτέ πρόβλημα στην γειτονιά. Αντίθετα επρόκειτο για ευγενείς και ήσυχους ανθρώπους που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα. Η πολυκατοικία που έγινε η τραγωδία είναι οικογενειακή καθώς σε αυτή μένει ο πατέρας των παιδιών αλλά και ο αδερφός που εντόπισε τα δύο αδέρφια του νεκρά.

Στο σημείο βρίσκεται από το πρωί ιατροδικαστής, το πόρισμα του οποίου αναμένεται να «ρίξει φως» στην οικογενειακή τραγωδία.

Να σημειωθεί πως προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr