search-button
cross-out

Η στιγμή της σύλληψης του 30χρονου γυμναστή στον Ασπρόπυργο μετά τις καταγγελίες για παρενόχληση – Δείτε βίντεο

Εξαγριωμένοι γονείς συγκεντρώθηκαν έξω από την είσοδο του σχολείου
Η στιγμή της σύλληψης του 30χρονου γυμναστή στον Ασπρόπυργο μετά τις καταγγελίες για παρενόχληση – Δείτε βίντεο

Την ώρα που η υπόθεση με τις δεκάδες καταγγελίες για παρενόχληση των μαθητών του 6ου δημοτικού σχολείου στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου από τον γυμναστή τους, έχει προκαλέσει την αγανάκτηση της σχολικής κοινότητας, βίντεο και φωτογραφίες κατά την διάρκεια της χθεσινής διαμαρτυρίας των γονέων και της σύλληψης του 30χρονου έφερε στο φως το aspropyrgosnews.gr.

Δείτε βίντεο:

Σύμφωνα με ανάρτηση όλα συνέβησαν χθες νωρίς το πρωί, όταν εξαγριωμένοι γονείς άρχισαν να συγκεντρώνονται έξω από την είσοδο του σχολείου, με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για όσα τους αποκάλυψαν τις τελευταίες εβδομάδες τα παιδιά τους, για την απαράδεκτη τακτική με τα «γαργαλητά» και τα «χαϊδέματα» που ακολουθούσε στο μάθημα του από την αρχή της χρονιάς ο γυμναστής.

Οι γονείς σε πρώτη φάση προσπάθησαν με κάθε τρόπο να μπουν στο εσωτερικό του σχολείου πηδώντας ακόμα και από τα κάγκελα, με τον διευθυντή και κάποιους από τους δασκάλους ν αναλαμβάνουν δράση και να τους απομακρύνουν έξω από αυτό. Ωστόσο εκείνοι όχι μόνο δεν έφυγαν αλλά παρέμειναν για αρκετή ώρα έξω από την κεντρική πόρτα του σχολείου μέχρι να εμφανιστεί λίγο μετά τις 10 το πρωί, αυτοκίνητο με άνδρες της Ασφάλειας Ασπροπύργου που προχώρησαν στην σύλληψη του νεαρού γυμναστή.

protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr