search-button
cross-out

Η συγκινητική κίνηση της αδερφής του αδικοχαμένου Αντώνη που δολοφονήθηκε στα νερά του Πειραιά

Στο πένθος είναι βυθισμένη από την Τρίτη οι συγγενείς του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη, ο οποίος έχασε τη ζωή του την προηγούμενη Τρίτη στο λιμάνι του Πειραιά κατά την προσπάθειά του να επιβιβαστεί στο πλοίο “Blue Horizon”, με προορισμό το Ηράκλειο της Κρήτης.
Η συγκινητική κίνηση της αδερφής του αδικοχαμένου Αντώνη που δολοφονήθηκε στα νερά του Πειραιά

Τα αδέλφια του δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως ο Αντώνης δεν είναι πια ανάμεσά τους.

Θυμός και οργή ξεχειλίζουν για τους ανθρώπους που τον αγάπησαν καθώς μέσα σε λίγα λεπτά ο Αντώνης έχασε τη ζωή του επειδή απλά προσπάθησε να επιβιβαστεί στο πλοίο που εκείνη τη στιγμή αναχωρούσε.

Μέσα στον τόσο πόνο και την οργή όμως κρύβεται πάντα και η ελπίδα και η ελπίδα είναι το ανιψάκι του αδικοχαμένου Αντώνη που θα πάρει το όνομά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αδελφή του, η Γωγώ η οποία ήταν συντετριμμένη στην κηδεία του, πήρε την απόφαση να χαρίσει στον αβάφτιστο γιο της το όνομα του αδελφού της, προκειμένου να μείνει για πάντα ζωντανός στις μνήμες όλων ο άτυχος 36χρονος.

Υπενθυμίζεται πως οι φερόμενοι ως υπεύθυνοι για τον θάνατό του, υπάλληλοι του πλοίου της Blue Star Ferries απολογούνται για τις πράξεις τους, μετά και τη δημοσιοποίηση των βίντεο που δείχνουν καθαρά τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο βράδυ.

dailymedia.com.gr

zarpanews.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr