search-button
cross-out

Ιεράπετρα: 12χρονη έπεσε θύμα πολλαπλών βιασμών – Τι καταγγέλλει η μητέρα της

Θύμα πολλαπλών βιασμών από ανηλίκους καταγγέλλεται πως έπεσε 12χρονη στην Ιεράπετρα. Αποκαλυπτική μαρτυρία της μητέρας του κοριτσιού. Οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση.
Ιεράπετρα: 12χρονη έπεσε θύμα πολλαπλών βιασμών – Τι καταγγέλλει η μητέρα της

Την καταγγελία των πολλαπλών βιασμών εξετάζει εξονυχιστικά το αστυνομικό τμήμα Ιεράπετρας. Αφορά, τουλάχιστον, τέσσερα αγόρια, από τα οποία τα τρία είναι σήμερα ανήλικοι και ο ένας ενήλικας. Όπως αναφέρει το cretapost, οι τέσσερις φέρονται να βίασαν τη 12χρονη σε δύο διαφορετικά περιστατικά το καλοκαίρι του 2020.

Η μητέρα του κοριτσιού μίλησε στο Ράδιο Λασίθι, και είπε ότι έχουν πλέον μετακομίσει εκτός Κρήτης.

Όπως ανέφερε, η κόρη της, μαθήτρια Α’ Γυμνασίου το 2020, αρχικά βιάστηκε από έναν μαθητή Α’ Λυκείου του ΕΠΑΛ σε μία οικοδομή. Το δεύτερο περιστατικό, συνέβη λίγο καιρό μετά σε πάρτι γενεθλίων, που έγινε σε κάποιο σπίτι της Ιεράπετρας.

Ιεράπετρα: Ο νέος εφιάλτης
Όπως λέει η μητέρα, στο πάρτι αυτό τα παιδιά έπαιζαν το παιχνίδι «Θάρρος ή Αλήθεια» και κλήθηκαν να πιουν ένα ολόκληρο μπουκάλι ποτό ή ένα κουτί με κρεμοσάπουνο, είτε να κάνουν κάποιου είδους σεξουαλική πράξη. Τελικά, εν μέσω ακραίων καταστάσεων που εξελίχθηκαν, τρία αγόρια φέρονται να βίασαν διαδοχικά τη 12χρονη.

Αρκετούς μήνες μετά, η μητέρα ανέφερε πως η κόρη της άρχισε να παρουσιάζει συμπτώματα κατάθλιψης, και νοσηλεύτηκε στην παιδοψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ για έξι μήνες.

Ωστόσο, η ανήλικη άρχισε να αυτοτραυματίζεται και να κάνει απόπειρες αυτοκτονίας, που φέρονται να συνεχίζονται σχεδόν μέχρι και σήμερα!

Ο παιδοψυχίατρος που την παρακολουθούσε, έκρινε πως έπρεπε να υπάρξει αστυνομική παρέμβαση και έτσι το κορίτσι κατέθεσε τα πάντα σε ειδική ανακρίτρια της αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί της Ιεράπετρας ανέκριναν τους εμπλεκομένους και κάποια στιγμή η δικογραφία αναμένεται να διαβιβαστεί στην εισαγγελία Λασιθίου.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr