search-button
cross-out

Ηλεία: 40 χτυπήματα είχε δεχτεί ο 68χρονος επιχειρηματίας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την άγρια δολοφονία του 68χρονου στην Εφύρα Ηλείας, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του ακριβώς δίπλα στο ελαιοτριβείο που διατηρούσε μαζί με τον αδερφό του.
Ηλεία: 40 χτυπήματα είχε δεχτεί ο 68χρονος επιχειρηματίας

Όπως αναφέρει η patrinews.gr για τη δολοφονία του 68χρονου στην Ηλεία, από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι το θύμα έφερε 40 τραύματα από θλον και τέμνον όργανο, ενώ ως επίσημη αιτία θανάτου αναφέρονται οι κακώσεις κεφαλής και αυχένα. Μάλιστα, από την πρώτη στιγμή έγινε γνωστό πως ο θάνατος του 68χρονου είχε προέλθει από χτυπήματα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά τον 68χρονο εντόπισε ο αδερφός του το βράδυ της Δευτέρας και ειδοποίησε άμεσα ασθενοφόρο. Ωστόσο, μόλις έφτασε το ΕΚΑΒ διαπίστωσε πως ο άντρας ήταν νεκρός. Το πρωί της Τρίτης έφτασε στο σημείο ιατροδικαστής που διαπίστωσε ότι είχε πέσει θύμα δολοφονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», από τα 40 συνολικά τραύματα που έφερε το θύμα σε όλο το κεφάλι, τουλάχιστον τα μισά ήταν εμφανή ενώ με βάση τα έως τώρα ευρήματα, δεν υπάρχουν ενδείξεις πάλης παρά μόνο κάποια μικρά σημάδια στα χέρια.

Αυτό σημαίνει πως ο 68χρονος πιθανώς να ξαφνιάστηκε από την επίθεση που δέχθηκε και έκανε μια μικρή απέλπιδα προσπάθεια να προστατεύσει τον εαυτό του.

Πηγή: patrisnews.gr

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr