search-button
cross-out

Ηλεία: Η τελευταία ανάρτηση του 29χρονου που αυτοκτόνησε πάνω στον τάφο του πατέρα του

Απίστευτη τραγωδία στην Ηλεία με νεκρό νεαρό κοντά στον τάφο του πατέρα του
Ηλεία: Η τελευταία ανάρτηση του 29χρονου που αυτοκτόνησε πάνω στον τάφο του πατέρα του

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του νεκρού 29χρονου δίπλα στον τάφο του πατέρα του.

Σε συνέχεια της απίστευτης τραγωδίας στην Ηλεία με νεκρό νεαρό κοντά στον τάφο του πατέρα του το patrisnews.com δημοσίευσε την τελευταία ανάρτηση του νεαρού. Συγκεκριμένα το βράδυ της Τετάρτης, δηλαδή λίγες ώρες πριν την τραγωδία, ο 27χρονος είχε αναρτήσει μια φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα, στην οποία φαίνεται πως οδηγεί από την Αχαΐα, προς την Ηλεία, και στην οποία γράφει «καλή αντάμωση».

Η εικόνα από το patrisnews:

Το ιστορικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το patrisnews.com, o νεαρός, όπως φαίνεται από τα πρώτα στοιχεία, έδωσε τέλος στη ζωή του, με κυνηγετική καραμπίνα. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο 28χρονος, ο οποίος ζούσε μόνιμα στην Πάτρα, μετέβη χθες από την αχαϊκή πρωτεύουσα, στο Χάβαρι για να δει την μητέρα και τον αδερφό του (σ.σ. ο πατέρας του είχε φύγει από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια σε ηλικία μόλις 49 ετών).

Αργά το απόγευμα, ο νεαρός έφυγε από το σπίτι του, και από εκείνη την στιγμή αγνοούνταν τα ίχνη του. Οι συγγενείς του άρχισαν να τον αναζητούν αργά το βράδυ χωρίς αποτέλεσμα.

Το άψυχο σώμα του 28χρονου, εντοπίστηκε νωρίς σήμερα το πρωί, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν είχε αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους.

newsbbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr