search-button
cross-out

Ηλεία: «Οι μέρες μου είναι μετρημένες» – Αυτό είναι το περίεργο μήνυμα που φτάνει σε λογαριασμούς στο facebook

Μια γυναίκα που όπως λέει μένει στην Ηλεία, στέλνει μηνύματα στο facebook. Υποστηρίζει ότι η αντίστροφη μέτρηση στη ζωή της έχει ξεκινήσει και θέλει να δωρίσει χρήματα, υπό προϋποθέσεις,…
Ηλεία: «Οι μέρες μου είναι μετρημένες» – Αυτό είναι το περίεργο μήνυμα που φτάνει σε λογαριασμούς στο facebook

Μία Γαλλίδα που διαμένει στο Στρούσι στην Ηλεία, «βομβάρδισε» με «περίεργα μηνύματα» τους λογαριασμούς στο Facebook πολλών Πατρινών. Η Γαλλίδα έχει… ονοματεπώνυμο, όμως αν κάποιος της απαντήσει στο messenger, τον καλεί να στείλει μήνυμα στο προσωπικό της mail. Η γυναίκα δηλώνει πως οι μέρες της είναι μετρημένες και θέλει να χαρίσει 550.000 ευρώ σε κάποιον αρκεί να βοηθήσει φτωχά παιδιά και ανάπηρους.

Το μήνυμά που δημοσιεύει η εφημερίδα Πελοπόννησος έχει ως εξής: «Με λένε Martine Mireille Ponchard, είμαι μια άτεκνη χήρα. Αυτή τη στιγμή πάσχω από έναν καρκίνο που έχει εξελιχθεί και που θέλει να με καταδικάσει σε βέβαιο θάνατο. Ο θεράπων ιατρός μου επιβεβαίωσε ότι οι μέρες ζωής μου είναι πλέον μετρημένες. Εχω 555.000 € τοποθετημένα στον τραπεζικό μου λογαριασμό που θέλω να τα προσφέρω σε έναν τίμιο, ταπεινό, διακριτικό και σοβαρό άνθρωπο και που μπορεί να διαχειριστεί καλά αυτά τα χρήματα και σε αντάλλαγμα να βοηθήσει φτωχά παιδιά, ανάπηρους, ορφανά και άπορους ανθρώπους επειδή υποφέρω από καταληκτική ασθένεια (καρκίνος του πνεύμονα) και οι μέρες μου είναι πραγματικά μετρημένες.

Δεν θα μπορούσα να πεθάνω ήσυχα με ένα τέτοιο χρηματικό ποσό στον τραπεζικό μου λογαριασμό, γνωρίζοντας ότι άποροι άνθρωποι πεθαίνουν και υποφέρουν καθημερινά λόγω έλλειψης μέσων. Θα ήθελα να κάνω μια δωρεά αυτού του σημαντικού ποσού των 555.000 ευρώ, αλλά μετά από τεράστιες προσευχές, ο ΘΕΟΣ μου αποκάλυψε ότι αν σου δώσω αυτό το δώρο της περιουσίας μου, θα το αξιοποιήσεις σωστά. Γι’ αυτό σας στέλνω αυτό το μήνυμα να σας εμπιστευτώ αυτά τα χρήματα για να μπορέσετε να αξιοποιήσετε σωστά αυτή τη φιλανθρωπία. Εάν ενδιαφέρεστε για τη δωρεά μου, επικοινωνήστε μαζί μου μέσω email»!

Σίγουρα οι αρχές θα πρέπει να εξετάσουν το μήνυμα. Δεν είναι γνωστό αν η συγκεκριμένη «επώνυμη» γυναίκα λέει την αλήθεια, ή πίσω από το μήνυμά της μπορεί να κρύβεται κάποια απάτη. Την οποία μπορεί να κάνει ακόμη και πρόσωπο που εκμεταλλεύεται το συγκεκριμένο προφίλ στο facebook…

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr