search-button
cross-out

Ηλεία: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας μετά τον θάνατο 19χρονου σε τροχαίο με μηχανή

Το τροχαίο δυστύχημα στην Ηλεία έκοψε ακαριαία το νήμα της ζωής του. Ήταν μόλις 19 ετών και πήγαινε βόλτα με την αγαπημένη του μηχανή. Φίλος του που τραυματίστηκε παραμένει σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο…
Ηλεία: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας μετά τον θάνατο 19χρονου σε τροχαίο με μηχανή

Ακόμα ένας νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα με μηχανή στην Ηλεία. Ο 19χρονος σκοτώθηκε όταν έχασε τον έλεγχο του δικύκλου που οδηγούσε. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος μετά την πτώση του. Φίλος του, που ήταν συνεπιβάτης στη μηχανή τραυματίστηκε σοβαρά και παραμένει σε νοσοκομείο της Πάτρας, με τους γιατρούς να προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που οι δύο νεαροί έγιναν από τον θόρυβο αντιληπτοί από την ιδιοκτήτρια του σπιτιού που σοκαρισμένη από τη θέα των παιδιών στο έδαφος, κάλεσε το ΕΚΑΒ και την αστυνομία. Επί τόπου έσπευσαν διασώστες και μετέφεραν τους νεαρούς στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, δυστυχώς όμως, οι γιατροί διαπίστωσαν εκεί τον θάνατο του 19χρονου Χαράλαμπου.

Ο δεύτερος νεαρός, περίπου στις εννέα το βράδυ μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια». Η κατάστασή του, είναι σοβαρή. Δείτε τις εικόνες του patrisnews.com…

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr