search-button
cross-out

Ηλεία: Στον Ανακριτή την Παρασκευή ο 65χρονος «οικογενειακός φίλος» για τα χάδια στη 10χρονη

Ενώπιον της Ανακρίτριας Ηλείας θα βρεθεί την ερχόμενη Παρασκευή ο 65χρονος από χωριό του Πύργου που κατηγορείται πως την περασμένη Κυριακή σε κοντινό χωριό από αυτό που διαμένει, χάιδευε ένα δεκάχρονο κορίτσι στα γεννητικά όργανα.
Ηλεία: Στον Ανακριτή την Παρασκευή ο 65χρονος «οικογενειακός φίλος» για τα χάδια στη 10χρονη

Όπως αναφέρει το ilialive.gr, ο 65χρονος που συνελήφθη τη Δευτέρα μετά την καταγγελία που έκανε η γιαγιά του κοριτσιού και ύστερα από την προανάκριση στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, οδηγήθηκε χθες στην Εισαγγελέα Ηλείας, όπου έλαβε προθεσμία να απολογηθεί.

Αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της κατάχρησης ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη, γενετήσια πράξη με ανήλικη και κατάχρηση ανήλικης.

Οι Αρχές εξετάζουν όπως πάντα με ευαισθησία και διακριτικότητα την υπόθεση λόγω του ανήλικου θύματος.

Το περιστατικό σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα φέρεται να συνέβη στο σπίτι της οικογένειας της 10χρονης σε χωριό του δήμου Πύργου, με δράστη έναν 65χρονο «οικογενειακό φίλο» από γειτονικό χωριό, που τους επισκέφθηκε.

Λόγω της οικειότητας που υπήρχε ανάμεσα σε αυτόν και την οικογένεια, κρατούσε αγκαλιά την 10χρονη. Σε κάποια στιγμή όμως η γιαγιά του κοριτσιού, αντιλήφθηκε πως ο 65χρονος έβγαζε το χέρι του από το παντελόνι της εγγονής της.

Εκείνη την ώρα η γιαγιά αντέδρασε ο 65χρονος προσπάθησε να δικαιολογηθεί, ενώ το κοριτσάκι, επιβεβαίωσε αυτό που αντιλήφθηκε η γιαγιά. Ο «οικογενειακός φίλος» την χάιδευε στα γεννητικά όργανα.

Η γιαγιά της 10χρονης μετέβη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου όπου κατήγγειλε το γεγονός.

Οι Αρχές έχουν ζητήσει τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης από παιδοψυχολόγο, ώστε να συμπεριληφθεί και αυτό το στοιχείο στη δικογραφία της υπόθεσης.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr