search-button
cross-out

Ηλίας Βρεττός: Τροχαίο στη Γλυφάδα για τον τραγουδιστή- Η μηχανή του καρφώθηκε πάνω σε αμάξι

"Αν δε φορούσα μπουφάν και κράνος δε θα την είχα γλιτώσει..." ανέφερε ο Ηλίας Βρεττός.
Ηλίας Βρεττός: Τροχαίο στη Γλυφάδα για τον τραγουδιστή- Η μηχανή του καρφώθηκε πάνω σε αμάξι

Τροχαίο ατύχημα είχε ο Ηλίας Βρεττός το βράδυ της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου στη Γλυφάδα. Ο τραγουδιστής οδηγούσε τη μηχανή του, όταν ένα αυτοκίνητο βρέθηκε ξαφνικά μπροστά του, με αποτέλεσμα ο ίδιος να συγκρουστεί μαζί του.

Μέσω Instagram, ο Ηλίας Βρεττός ανάρτησε μια φωτογραφία της μηχανής του μετά το συμβάν, ενώ με ένα σύντομο κλιπ ενημέρωσε τους ακολούθους τους, ότι: «Καταλαβαίνετε ότι είχα ένα τρακάρισμα αρκετά σοβαρό με τη μηχανή μου στη Γλυφάδα, ευτυχώς τη γλίτωσα φθηνά επειδή φορούσα κράνος. Είμαι καλά δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας».

brettos_troxaio

Στη συνέχεια, ανέβασε ένα νέο Instagram story, στο οποίο και έγραφε:

«Επειδή με ρωτάτε και δεν είμαι σε θέση να απαντήσω σε γνωστούς και φίλους που ανησυχούν, θέλω να σας ενημερώσω πως: Έκανα κωλοτούμπες πάνω από το αμάξι που βρέθηκε ξαφνικά μπροστά μου, η μηχανή καρφώθηκε πάνω του και έσκασα με το κεφάλι στην άσφαλτο. Αν δε φορούσα μπουφάν και κράνος δε θα την είχα γλιτώσει… Την έβγαλα με μώλωπες, γρατζουνιές και πόνο από το τράνταγμα στην λεκάνη και την μέση αλλά είμαι καλά. Όποιοι ρίχνουν αρνητική ενέργεια τώρα τελευταία σε μένα, συγχαρητήρια τα έχουν καταφέρει πολύ καλά!!! Εγώ από την άλλη στέλνω την αγάπη μου σε όλους σας!».

vrettos_troxaio2
protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr