search-button
cross-out

Ηλικιωμένος έκοψε με σκεπάρνι τη μύτη καφετζή στη Λέσβο

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης όπου χειρουργήθηκε και παρέμεινε για νοσηλεία
Ηλικιωμένος έκοψε με σκεπάρνι τη μύτη καφετζή στη Λέσβο

«Ξινά» βγήκαν τα πειράγματα που έκαναν οι θαμώνες ενός καφενείου στο χωριό Κάτω Τρίτος στην περιοχή Ευεργέτουλα της Λέσβου σε βάρος ενός ηλικιωμένου συντοπίτη τους, καθώς εκείνος όχι μόνο δεν γέλασε με αυτά, αλλά χτύπησε τον καφετζή με ένα σκαλιστήρι κόβοντας ένα τμήμα της μύτης του!

Ο δράστης, που δεν έχει οικογένεια, έφυγε για το σπίτι του όταν άκουσε τους συγχωριανούς του να του λένε ότι θα τον παντρέψουν. Όμως, επέστρεψε μετά από λίγο στο καφενείο και, ενώ ο ιδιοκτήτης τον αγκάλιασε φιλικά, εκείνος έβγαλε από το μπουφάν του το σκεπάρνι και τον χτύπησε στο πρόσωπο ακρωτηριάζοντας τη μύτη του! Ο άτυχος καφεπώλης μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης όπου χειρουργήθηκε και παρέμεινε για νοσηλεία.

Ο ηλικιωμένος δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Γέρας, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης, ενώ κατασχέθηκε το αγροτικό εργαλείο με το οποίο τραυμάτισε το θύμα.

Στρατιωτικός χτύπησε την πρώην σύζυγό του

Έρευνες για να εντοπιστεί ένας αξιωματικός της Αεροπορίας που φέρεται να χτύπησε την σύζυγο του με την οποία βρίσκεται σε διάσταση, διενεργούν οι αστυνομικές και οι στρατιωτικές υπηρεσίες στη Λάρισα. Η γυναίκα, που και αυτή είναι στρατιωτικός, κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα ότι ο σμηναγός σύζυγός άσκησε σωματική βία σε βάρος της, την περασμένη Πέμπτη. Ο αξιωματικός, που είχε υπηρετήσει στο παρελθόν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αναζητείται αλλά έχει εξαφανιστεί και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας και τις αρμόδιες στρατιωτικές αρχές.
protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr