search-button
cross-out

Ηλιούπολη: Η 19χρονη ζούσε μία κόλαση από τα 11 χρόνια της – Το σκοτεινό παρελθόν του αστυνομικού

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ – Η νεαρή βιαζόταν από τον ίδιο της τον πατέρα – Κατέληξε να βασανίζεται και να εκδίδεται από αστυνομικό, αιχμάλωτη σε διαμέρισμα στην Ηλιούπολη – Εκμυστηρεύτηκε σε εργαζόμενη σε καφετέρια όσα ζούσε - Ένταλμα σύλληψης και για τρίτο άτομο
Ηλιούπολη: Η 19χρονη ζούσε μία κόλαση από τα 11 χρόνια της – Το σκοτεινό παρελθόν του αστυνομικού

Τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια, πρώτα του του πατέρα της και στη συνέχεια ενός αστυνομικού, ζούσε για 8 χρόνια η 19χρονη από την Ηλιούπολη που είχε γίνει έρμαιο των αρρωστημένων ορέξεων των δύο ανδρών.

Η κοπέλα έδωσε ένα τέλος στα όσα βίωνε, μιλώντας σε μία εργαζόμενη καφετέριας μέχρι την οποία τής επέτρεπε να πηγαίνει ο 39χρονος αστυνομικός. Η εργαζόμενη τη βοήθησε να ξεφύγει και μεταφέρθηκε το Σάββατο στο νοσοκομείο καθώς έφερε τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα της.

Από την πρώτη στιγμή η κοπέλα έφερε τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα της, όπως έκανε γνωστό ένας εκ των δικηγόρων της, ωστόσο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματά» το βράδυ του Σαββάτου. Ο αστυνομικός και πατέρας του θύματος κακοποίησης συνελήφθησαν, επιβαρυμένοι με συνολικά 14 κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος και κακουργήματος. Με χειροπέδες στα χέρια οδηγήθηκαν την Κυριακή το πρωί στο γραφείο του εισαγγελέα, στη Σχολή Ευελπίδων.

Και οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες ενώπιον της Εισαγγελέα και πήραν προθεσμία να απολογηθούν ενώπιον της 16ης τακτικής ανακρίτριας τις επόμενες ημέρες. Σήμερα η κοπέλα αναμένεται να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr