search-button
cross-out

Ηλιούπολη: Το προκλητικό «άλμπουμ» του αστυνομικού-«προαγωγού» – Σαμπάνιες, μετρητά και σεξισμός

Προκλητικός εμφανιζόταν στο προφίλ του στο Facebook o 39χρονος αστυνομικός που κατηγορείται ότι «φυλάκισε» και εξέδιδε 19χρονη στην περιοχή της Ηλιούπολης.
Ηλιούπολη: Το προκλητικό «άλμπουμ» του αστυνομικού-«προαγωγού» – Σαμπάνιες, μετρητά και σεξισμός

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος στο παρελθόν είχε απειλήσει συνάδελφο του ότι «θα σου φυτέψω μία σφαίρα στο κεφάλι», ήταν δραστήριος στα social media. Ο 39χρονος είχε αναρτήσει ακόμα και το φύλλο πορείας που είχε πάρει στις 26 Μαρτίου 2021 για να υπηρετήσει μαζί με ακόμα 102 αστυνομικούς στην Υποδιεύθυνση Πεζών Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών.

Σε άλλες φωτογραφίες που αναρτούσε εμφανιζόταν να κάνει χειρονομίες, να «διαφημίζει» δέντρο με «κλαδιά» χαρτονομίσματα των 100 ευρώ και σαμπάνιες. Υπάρχει και μία ανάρτηση με σεξιστικό περιεχόμενο, καθώς σχολιάζοντας την είδηση με τίτλο «ξυλοκόπησαν γυναίκα αστυνομικού στους Αμπελόκηπους», σχολίασε: «Πείτε μου ποιος να του πω ποια είναι η δικιά μου».

Η «άγνωστη» σύλληψη

Ένας 32χρονος από τον Άγιο Δομίνικο συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας σε επιχείρηση του Εσωτερικών Υποθέσεων για την υπόθεση της 19χρονης που ήταν «φυλακισμένη» σε διαμέρισμα αστυνομικού στην Ηλιούπολη.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στο σπίτι του και του πέρασαν χειροπέδες. Ο 32χρονος φέρεται να εξέδιδε στο παρελθόν την άτυχη κοπέλα. Στο σπίτι του βρέθηκαν ένα ιδιόχειρο σημείωμα του οποίο η τελευταία πρόταση είναι “Ρ.Ι.Μ.Ρ. L.” και ένα άδειο πακέτο τσιγάρων με απόκομμα χαρτιού στο οποίο αναγράφονταν χειρόγραφα νούμερα τηλεφωνικών συνδέσεων – ονομάτων.

Ο 32χρονος οδηγήθηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών σήμερα Τρίτη και του ασκήθηκε ποινική δίωξη για: διακίνηση ναρκωτικών με την μορφή αγοράς και κατοχής με τοξικομανούς , εμπορία ανθρώπων στρεφόμενη κατά ανηλίκου κατ’ επάγγελμα και μαστροπεία με την μορφή την εξώθησης σε πορνεία ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση. Ο συλληφθείς παραπέμθηκε στην κύρια ανάκριση.

Η περίπτωση του 32χρονου, όπως λένε αστυνομικές πηγές, αποκαλύπτει τη φρίκη που έζησε η 19χρονη κατά το παρελθόν, πριν ακόμα πέσει στα «δίχτυα» του 39χρονου αστυνομικού.

Όπως αποκάλυψε η άτυχη κοπέλα, δύο χρόνια πριν ο 32χρονος από τον Άγιο Δομίνικο, της έκλεινε ερωτικά ραντεβού με φίλους του. Το κάθε ραντεβού κόστιζε 70 ευρώ, χρήματα τα οποία έπαιρνε εκείνος.

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια έπεσε θύμα βιασμού πρώτη φορά στα 11 της χρόνια από τον ίδιο της τον πατέρα.

Στην κατάθεση που έδωσε στις Αρχές η μητέρα της 19χρονης ανέφερε:

«Η κόρη μου με τον πατέρα της εδώ και πολλά χρόνια δεν είχε καλή σχέση, ειδικά από την ηλικία των 16 ετών και έπειτα, οπότε και οι καυγάδες τους ήταν καθημερινοί. Όταν η κόρη μου έφυγε από το σπίτι, πριν περίπου από ένα μήνα, μου έλεγε να μην αποκαλύψω στον πατέρα της που μένει και δεν ήθελε να τον δει».

Όσον αφορά τη σχέση της κόρης της με τον αστυνομικό, υποστήριξε ότι δεν ήξερε αν η κόρη της περνάει καλά. Την ημέρα που συνελήφθη ο ίδιος, της είχε τηλεφωνήσει και είχε πάει στο σπίτι – κολαστήριο της Ηλιούπολης και τότε της αποκάλυψε ότι την είχε χτυπήσει ρίχνοντας της ένα χαστούκι.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr