search-button
cross-out

“Ήμουν στο περιστατικό αλλά δεν τον σκότωσα εγώ”-Μαζί με τον πατέρα του παραδόθηκε στις αλβανικές αρχές ο 20χρονος

Στο αστυνομικό τμήμα της Κορυτσάς μαζί με τον πατέρα του παραδόθηκε και συνελήφθη ο 20χρονος ο οποίος αναζητείτο από τις ελληνικές αρχές για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη στην Θεσσαλονίκη.
“Ήμουν στο περιστατικό αλλά δεν τον σκότωσα εγώ”-Μαζί με τον πατέρα του παραδόθηκε στις αλβανικές αρχές ο 20χρονος

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του νεαρού συνοδεύοντάς τον στον αξιωματικό υπηρεσίας του είπε: «Αυτός είναι ο γιος μου που ψάχνουν στην Ελλάδα».

«Ήμουν στο περιστατικό αλλά δεν τον σκότωσα εγώ», ήταν τα πρώτα λόγια που είπε στους αλβανούς αστυνομικούς ο 20χρονος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του newsit.gr.

«Εδώ και μία ώρα περίπου ο εντολέας μου έχει παραδοθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυτσάς και θα ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία της εκδόσεώς του ώστε να έρθει στην Ελλάδα και να αξιολογηθεί δικαστικά η υπόθεσή του», ανέφερε ο κ. Σπυράτος, επισημαίνοντας ότι ο 20χρονος «εμφανίστηκε αυτοβούλως και παραδόθηκε δηλώνοντας ότι παραιτείται κάθε δικαιώματός του να παραμείνει στη χώρα του και θέλει να έρθει στην Ελλάδα για να δικαστεί».

Ο 20χρονος είχε διαφύγει στην Αλβανία, μαζί με την οικογένειά του, από την πρώτη στιγμή μετά τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr