search-button
cross-out

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η νέα ζωή της – Πιο δυνατή από ποτέ, οι νέες φωτογραφίες

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου πέταξε τη μάσκα της και εμφανίστηκε στην τηλεοπτική κάμερα, δείχνοντας τη δύναμη της ψυχής της.
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η νέα ζωή της – Πιο δυνατή από ποτέ, οι νέες φωτογραφίες

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό το βράδυ της Πέμπτης καθώς εξιστόρησε όλα όσα έζησε μετά τη φονική επίθεση της Έφης Κακαράντζουλα με βιτριόλι. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μιλώντας στον Σταύρο Θεοδωράκη και στους «Πρωταγωνιστές» επέστρεψε στο σημείο όπου δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι και περιέγραψε τι ακριβώς έγινε.

Φωτογραφίες από το pod.gr, δείχνουν την Ιωάννα, να αθλείται, να κολυμπά, δίχως τη μάσκα και να στέλνει μηνύματα δύναμης σε όλο τον κόσμο.

Μιλώντας στην εκπομπή, αρχικά τόνισε ότι άκουσε ένα θόρυβο, αλλά δεν κατάλαβε από πού ήταν. Περιέγραψε ότι η δράστρια είχε κρυφτεί κάτω, στις σκάλες, ενώ τότε δεν υπήρχαν τα κάγκελα. «Δεν περίμενα καθόλου ότι κάποιος μπορεί να ανέβει από εδώ», είπε η Ιωάννα.

Στη συνέχεια η Ιωάννα περιέγραψε τη στιγμή της επίθεσης: «Το πρώτο πράγμα που λειτούργησε ήταν η όσφρηση», είπε η Ιωάννα. «Ένιωσα αυτή την απαίσια, χημική μυρωδιά».

«Κατάλαβα αμέσως τι έγινε», εξήγησε. Στη συνέχεια περιέγραψε ότι ένιωσε κάψιμο και αφόρητους πόνους. Τόνισε ότι δεν είδε πώς έφυγε η δράστρια αφού το υγρό είχε πέσει ήδη στο μάτι της και έβλεπε θολά.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είπε ότι το πρώτο πράγμα που της ήρθε στο μυαλό ήταν ότι είχε φαρμακείο απέναντι από την πολυκατοικία. «Μάλλον το ένστικτο επιβίωσης λειτουργεί αυτοματοποιημένα», είπε. Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι η κίνησή της να ρίξει νερό πάνω της ήταν σωτήρια για την ίδια. Μετά η Ιωάννα περιέγραψε ότι την έβαλαν σε αυτοκίνητο και την πήγαν γρήγορα στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί κατάλαβαν τι είχε γίνει άμεσα.

Περιγράφοντας τη στιγμή που έβγαλε τις γάζες και είδε για πρώτη φορά το πρόσωπό της σε καθρέφτη μέσα στο νοσοκομείο, ανέφερε: «Δεν ήθελα να δω το πρόσωπό μου. Απέφευγα να δω και τα χέρια μου.

Στο τέλος της εκπομπής τόνισε ότι το ελληνικό καλοκαίρι θα τα κάνει όλα πιο ελπιδοφόρα. «Η θάλασσα ήταν πάντα ένα σημείο που με έκανε να χαμογελάω. Δεν μπορώ πάντα να είμαι πάντα χωρίς τη μάσκα, δεν έχω εξοικειωθεί ακόμα με το πρόσωπό μου, είμαι σε μεταβατικό στάδιο».

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr