search-button
cross-out

Ίος: Οι τελευταίες ώρες του Μαξ πριν μάθει για τον θάνατο του φίλου του και πεθάνει κι αυτός

Άγνωστες και συγκλονιστικές λεπτομέρειες από την τραγωδία στην Ίο με τον θάνατο δυο νεαρών από την Ιρλανδία έρχονται συνέχεια στην επιφάνεια, όπως αυτή με τις αγωνιώδεις ώρες που πέρασε ο 18χρονος Μαξ Γουόλ, πριν μάθει ότι ο φίλος του, Άντριου Ο’ Ντόνελ είχε σκοτωθεί και φύγει κι αυτός από τη ζωή από ανακοπή όπως όλα δείχνουν.
Ίος: Οι τελευταίες ώρες του Μαξ πριν μάθει για τον θάνατο του φίλου του και πεθάνει κι αυτός

Ο Μαξ Γουόλ είχε πάει στην Ίο μαζί με άλλους συμμαθητές του από την Ιρλανδία για να γιορτάσουν την αποφοίτησή τους. Ο Άντριου Ο’ Ντόνελ χάθηκε ξαφνικά στο νησί το βράδυ του Σαββάτου (1.7.2023) μετά από νυχτερινή διασκέδαση.

Ο Μαξ Γουόλ συγκλονιστεί από την εξαφάνιση του φίλου του και σύμφωνα με την Daily Mail έψαχνε απεγνωσμένα στην Ίο να τον βρει.

Έφτιαξε αφίσες και ρωτούσε παντού για πληροφορίες
Ο 18χρονος από την Ιρλανδία φέρεται να έψαχνε μια ολόκληρη μέρα να βρει τον εξαφανισμένο φίλο του, ο οποίος αποκαλύφθηκε τελικά ότι είχε σκοτωθεί μετά από πτώση σε γκρεμό.

Ο Μαξ Γουόλ πήγε σε κατάστημα εκτυπώσεων στην Ίο και τύπωσε αφίσες για την εξαφάνιση του Άντριου. Έβαλε τις αφίσες παντού. Ρωτούσε κατοίκους της Ίου αν είδαν τον νεαρό Ιρλανδό συμμαθητή του που είχε χαθεί.

Τελικά έμαθε τα τραγικά νέα. Ο Άντριου Ο΄Ντόνελ είχε αφήσει την τελευταία του πνοή σε έναν γκρεμό στην περιοχή Γερμανώλη.

Το τραγικό τέλος στο λιμάνι
Ο Μαξ Γουόλ «διαλύθηκε» ψυχολογικά όταν έμαθε τον θάνατο του φίλου του. Αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ίο και να επιστρέψει στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας.

Πήγε στο λιμάνι να πάρει το πλοίο για τον Πειραιά, εκεί όμως, σάλπαρε τελικά για το μεγάλο ταξίδι χωρίς γυρισμό. Κατέρρευσε στο λιμάνι και έχασε τη ζωή του, από ανακοπή όπως όλα δείχνουν. Ο Μαξ Γουόλ είχε καρδιολογικά προβλήματα και μάλιστα είχε υποβληθεί και σε επέμβαση στην καιρό πριν καιρό. Και η καρδιά του τελικά δεν άντεξε τον πόνο για την απώλεια του φίλου του και τον πρόδωσε.

Οι έρευνες και η νεκροψία
Η σορός του 18χρονου Άντριου εντοπίστηκε σε γκρεμό στην περιοχή Γερμανώλη. Βρέθηκε χάρη στο σήμα από το κινητό του τηλέφωνο, όπως είπε ο διευθυντής του σχολείου St Michael’s College στο οποίο φοιτούσαν οι δύο νεαροί Ιρλανδοί.

Μάλιστα ο καθηγητής είπε ότι «αν ο Άντριου περπατούσε ένα-δύο μέτρα δεξιά ή αριστερά της διαδρομής που είχε ακολουθήσει, μπορεί να μην είχε βρεθεί στο κενό».

Οι γονείς των παιδιών που έφτασαν στην Ίο, παρέλαβαν χθες τις σορούς τους, που μεταφέρθηκαν με πλοίο στον Πειραιά. Από εκεί πήγαν στην ιατροδικαστική υπηρεσία για εξετάσεις για να φανούν τα αίτια του θανάτου τους.

Οι αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα για τον θάνατο του Άντριου, παρά το ότι όλα δείχνουν ότι πρόκειται για ατύχημα. Έρευνες γίνονται και για το αν τα άτυχα νεαρά παιδιά από την Ιρλανδία είχαν καταναλώσει ποτά – μπόμπες ή είχαν πάρει κάποια άλλη ουσία.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr