search-button
cross-out

Ηράκλειο: Απόστολος Λύτρας vs Αλέξης Κούγιας για την επίθεση με καυστικό υγρό – Η φήμη και η παρέμβαση

Ο Απόστολος Λύτρας αναφέρθηκε στην υπόθεση της επίθεσης με καυστικό υγρό σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο. Η αναφορά του, στον Αλέξη Κούγια και το σχόλιο που έκανε…
Ηράκλειο: Απόστολος Λύτρας vs Αλέξης Κούγιας για την επίθεση με καυστικό υγρό – Η φήμη και η παρέμβαση

Ο Απόστολος Λύτρας εκπροσωπεί την 38χρονη που προφυλακίστηκε για την επίθεση με καυστικό υγρό σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο και ο Αλέξης Κούγιας τον 36χρονο που παραμένει σε νοσοκομείο και δίνει μάχη για να μπορέσει να σταθεί και πάλι στα πόδια του. Το πρωί, ο συνήγορος της κατηγορούμενης αναφέρθηκε στον ποινικολόγο με αφορμή τις φήμες που ήθελαν την πελάτισσά του, να του ζητάει συνάντηση στις φυλακές.

«Μόλις πληροφορήθηκα ότι δήθεν η 38χρονη κατηγορούμενη απο την Κρήτη στην υπόθεση με το καυστικό υγρό, πήρε τηλέφωνο τον κ. Αλέξη Κουγια, δικηγόρο του θύματος να του ζητήσει δήθεν να βρεθούν στις φυλακες και να συζητήσουν για την υπόθεση. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Ουδέποτε ήρθε σε επαφή με τον συγκεκριμένο δικηγόρο. Μάλιστα μου ανέφερε ότι προφανώς κάποια ή κάποιος θα του έκανε πλάκα την οποία και δεν αντιλήφθηκε. Σε διαφορετική περίπτωση μιλάμε για μυθεύματα που εξυπηρετούν άλλους σκοπούς .

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr