search-button
cross-out

Ηράκλειο: «Είχαν προηγούμενα» λέει ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων για τον ξυλοδαρμό της 15χρονης μαθήτριας

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου και όχι μόνο, το περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων, όπου μία 15χρονη μαθήτρια που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τρεις 16χρονες.
Ηράκλειο: «Είχαν προηγούμενα» λέει ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων για τον ξυλοδαρμό της 15χρονης μαθήτριας

Ένας τσακωμός για ασήμαντη αφορμή, οδήγησε σε έναν άγριο ξυλοδαρμό που έστειλε μία 15χρονη μαθήτρια στο νοσοκομείο. Όταν η μαθήτρια της Γ’ Γυμνασίου επέστρεφε στο σπίτι της στο Ηράκλειο, μετά το σχόλασμα, τρία κορίτσια μεγαλύτερης τάξης, της είχαν στήσει καρτέρι.

Οι τρεις μαθήτριες λυκείου επιτέθηκαν στην 15χρονη με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με χτυπήματα στο κεφάλι, τα χέρια και τα πόδια.

«Πρόκειται για ένα περιστατικό βίας που τρεις 16χρονες ξυλοκόπησαν μία 15χρονη εκτός σχολείου, μάλιστα η 15χρονη αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο για να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες», είπε ο Δημήτρης Δουλουφάκης, πρόεδρος της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Ηρακλείου.

«Από ότι φαίνεται υπήρχαν προηγούμενα ανάμεσα στις κοπέλες. Και γι’ αυτό έγινε και αυτό το περιστατικό. Συνήθης πρακτική η βιντεοσκόπηση τέτοιων περιστατικών. Και μετά το μοιράζουν μεταξύ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» τόνισε.

Ο κ. Δουλουφάκης επεσήμανε «η εφηβεία είναι μια περίοδος που εκφράζεται από έντονες ανησυχίες και υπάρχει ένταση στα παιδιά».

enikos.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr