search-button
cross-out

Ηράκλειο: «Ματωμένη» εισβολή σε διαμέρισμα – Τον μαχαίρωσε μπροστά στην πρώην κοπέλα του

Άγριο επεισόδιο στο Ηράκλειο μέσα στο σπίτι της 32χρονης γυναίκας. Η ώρα του εισαγγελέα για τον δράστη…
Ηράκλειο: «Ματωμένη» εισβολή σε διαμέρισμα – Τον μαχαίρωσε μπροστά στην πρώην κοπέλα του

Αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης 16 Φεβρουαρίου στην περιοχή Πατέλες στο Ηράκλειο, όταν 30χρονος βουλγαρικής καταγωγής μπήκε στο σπίτι 32χρονης γυναίκας με την οποία στο παρελθόν συνδέονταν, τραυματίζοντας τον 33χρονο πρώην σύντροφό της με τον οποίο βρίσκονταν μέσα στο σπίτι.

Ο 30χρονος φέρεται να χτύπησε την 32χρονη, ενώ τραυμάτισε με μαχαίρι στο χέρι, τον πρώην σύντροφο της γυναίκας. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Βούλγαρος προσπάθησε να «πετύχει» τον άνδρα στην κοιλιακή χώρα, ωστόσο ο τελευταίος κατάφερε να τον αποφύγει και γλίτωσε με τραύμα τον αριστερό δείκτη.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία και ο 30χρονος που μετά την επίθεση έφυγε από το σπίτι συνελήφθη από άνδρες της Άμεσης Δράσης στην συμβολή των οδών Γερωνυμάκη και Καπετάν Μπαντουβά. Σύμφωνα με το creta24.gr, πάνω του βρέθηκε το μαχαίρι, με λάμα μήκους 7 εκατοστών, το οποίο αναγνώρισε το θύμα. Ο 30χρονος συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr