search-button
cross-out

Ηράκλειο: Nέα τροπή μετά από απόπειρα αυτοκτονίας νεαρού-Γιατί συνελήφθη μετά το εξιτήριο

Περιπλέκεται η υπόθεση με την απόπειρα αυτοκτονίας νεαρού στο Ηράκλειο. Αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες, μετά το εξιτήριο που πήρε από νοσοκομείο…
Ηράκλειο: Nέα τροπή μετά από  απόπειρα αυτοκτονίας νεαρού-Γιατί συνελήφθη μετά το εξιτήριο

Προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του, με χάπια στο Ηράκλειο, αλλά ευτυχώς η απόπειρα αυτοκτονίας δεν του στοίχισε τη ζωή. Ο 33χρονος παρολίγον αυτόχειρας νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο και μετά το εξιτήριο, είδε τους αστυνομικούς να του περνούν χειροπέδες. Αιτία η καταγγελία που έκανε η σύντροφός του, για άγριο ξυλοδαρμό στη μέση του δρόμου. Η 30χρονη ζητάει την παραδειγματική τιμωρία του νεαρού και πλέον η υπόθεση αναμένεται να περάσει στα χέρια της δικαιοσύνης.

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί στις Αρχές του Ηρακλείου μετά τη σύλληψη του 33χρονου άνδρα ο οποίος χθες το μεσημέρι προχώρησε σε απόπειρα αυτοκτονίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η περίπλοκη και απίστευτη υπόθεση ξεκίνησε το μεσημέρι της Κυριακής (27/11) όταν ο 33χρονος είχε καβγά με την 30χρονη σύντροφο του στη μέση του δρόμου και μάλιστα στην πλατεία Ελευθερίας.

Η 30χρονη μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του συντρόφου της και ειδικότερα χθες το απόγευμα (Δευτέρα 28/11) πήγε στο αστυνομικό τμήμα Ηρακλείου και κατήγγειλε τον 33χρονο για άσκηση σωματικής βίας εναντίον της.

Μετά την καταγγελία και αφού ο 33χρονος έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλεύθηκε, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και σύμφωνα με το cretapost.gr, τον συνέλαβαν.

Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος κατανάλωσε δύο καρτέλες παυσίπονα και άλλα φάρμακα, ενώ αμέσως μετά αποπειράθηκε να κόψει και τις φλέβες του. Οι πράξεις του έγιναν άμεσα αντιληπτές από τους δικούς του που τηλεφώνησαν στο 166.

Διασώστες του ΕΚΑΒ με εξειδικευμένο γιατρό παρέλαβαν τον άτυχο άνδρα και τον μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr