search-button
cross-out

Ηράκλειο: Παντρεύτηκαν η 82χρονη Παρασκιώ και ο 41χρονος Κωστής

Ο γάμος της χρονιάς έγινε παρουσία πλήθους κόσμου
Ηράκλειο: Παντρεύτηκαν η 82χρονη Παρασκιώ και ο 41χρονος Κωστής

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής (10.09.2023) στο Ηράκλειο Κρήτης η 82χρονη Παρασκιώ και ο 41χρονος Κωστής από το χωριό Κρότος του Δήμου Γόρτυνας.

Στα σκαλοπάτια της εκκλησίας ο γαμπρός περίμενε υπομονετικά τη νύφη και μόλις αυτή έφτασε της πρόσφερε μία υπέροχη ανθοδέσμη.

Δίπλα στο ζευγάρι βρέθηκαν εκατοντάδες φίλοι και συγγενείς.

Ο Κωστής και η Παρασκιώ είναι κτηνοτρόφοι και μένουν στο χωριό Κρότος Δήμου Γόρτυνας Ηρακλείου. Γνωρίστηκαν όταν ο νυν γαμπρός πήγε στο χωριό από το Ζαρό όπου εργαζόταν ως βοσκός.

«Τρία χρόνια το δούλευε εκείνος στο μυαλό του. Την έβλεπε κάθε μέρα στο καφενείο. Δεν θέλει και πολύ… Ήρθανε κοντά, γιατί τα πάντα είναι θέμα επικοινωνίας», είχε πει η φίλη του ζευγαριού, κ. Φραγκιαδάκη.

«Ο Κωστής είναι αυτός που έκανε το πρώτο βήμα, αυτός επέμενε. Εγώ στην αρχή νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα. Είναι αταίριαστο, του έλεγα. Θα μπορούσε να είσαι και κοπέλι μου… Όμως αυτός επέμενε… Είδα ότι αυτά που έλεγε τα εννοούσε. Τι να κάνω λοιπόν, πείστηκα, του είπα το ΝΑΙ και από τότε είμαστε μαζί», εξομολογήθηκε η Παρασκιώ.

Δείτε το βίντεο από τον γάμο που θα μείνει σίγουρα αξέχαστος σε όλους όσοι έδωσαν το παρών:

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr