search-button
cross-out

Ηράκλειο: Ζηλιάρης πρώην μπούκαρε σε σπίτι 37χρονης -Έψαχνε τον εραστή

Ο 52χρονος από το Ηράκλειο Κρήτης φέρεται να πάσχει από διπολική διαταραχή, ενώ έκανε και χρήση ουσιών. Η εν διαστάση σύζυγός του αναφέρει ότι «μπούκαρε» στην κρεβατοκάμαρά της ψάχνοντας τον εραστή «που δεν υπήρχε».
Ηράκλειο: Ζηλιάρης πρώην μπούκαρε σε σπίτι 37χρονης -Έψαχνε τον εραστή

Στη φυλακή οδηγείται ένας 52χρονος, ο οποίος χθες (4/1) τα ξημερώματα, για πολλοστή φορά, εισέβαλε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του τρομοκρατώντας την ίδια και τα παιδιά του. Ο άνδρας φέρεται να ζηλεύει παθολογικά την εν διαστάσει σύζυγό του και αρκετές φορές έχει εισβάλει στο σπίτι της, σκαρφαλώνοντας στα μπαλκόνια και απειλώντας την.

Σύμφωνα με το Cretalive, ο 52χρονος άνδρας που συνελήφθη μετά από καταδίωξη, κατόπιν ενδοοικογενειακού επεισοδίου, κρίθηκε ένοχος σήμερα από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, όπου εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο. Στον 52χρονο επιβλήθηκε κατά συγχώνευση ποινή κάθειρξης 4 ετών και 10 μηνών, με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Η 37χρονη περιέγραψε στο δικαστήριο τα όσα περνούσε εξαιτίας του 52χρονου, ο οποίος χτυπούσε πόρτες μέσα στη νύχτα και «μπούκαρε» στην κρεβατοκάμαρά της ψάχνοντας τον εραστή «που δεν υπήρχε». Η γυναίκα είπε ότι ο 52χρονος δεν έχει απειλήσει ποτέ τα παιδιά, έχει απειλήσει όμως την ίδια, με τα επεισόδια να τρομοκρατούν τα παιδιά.

Για το επίμαχο επεισόδιο, η 37χρονη διηγήθηκε ότι ο 52χρονος πήγε στο σπίτι της περίπου στις 06.00 το πρωί και χτυπούσε την πόρτα, με την ίδια να ανοίγει για να μην ξυπνήσουν τα 12 και 14 χρονών παιδιά τους, από τη φασαρία. Η γυναίκα ανέφερε ότι ο 52χρονος κρατούσε ένα μαχαίρι, στη λαβή του οποίου υπήρχε αίμα. Διευκρίνισε ότι δεν την απείλησε με το μαχαίρι, όμως έτρεχε πάνω-κάτω στο σπίτι αλαφιασμένος, ψάχνοντας – για άλλη μια φορά, στα δωμάτια, για τον υποτιθέμενο εραστή.

Σύμφωνα με την 37χρονη, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, ενώ είπε ότι ο 52χρονος κάνει και χρήση ουσιών. Ο 52χρονος στην απολογία του αρνήθηκε ότι κρατούσε μαχαίρι, ενώ για το αίμα ανέφερε ότι τραυματίστηκε σκαρφαλώνοντας σε φράχτη.

Σχετικά με την καταδίωξη από την ΕΛ.ΑΣ, οι αστυνομικοί αναφέρουν ότι όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά τους εμβόλισε, ενώ σε δεύτερο χρόνο, το απόγευμα της ίδιας μέρας, όταν τελικά τον εντόπισαν και πήγαν να τον συλλάβουν, εκείνος σκαρφάλωσε σε μπαλκόνι και πήδηξε σε περιφραγμένο χώρο. Οι αστυνομικοί τον κυνήγησαν και τον εγκλώβισαν, με τον 52χρονο να αναγκάζεται να σταματήσει, αρχίζοντας ωστόσο να εξαπολύει βαρύ υβρεολόγιο κατά των αστυνομικών.

Στην απολογία του ο 52χρονος παραδέχτηκε ότι τους εξύβρισε, προσπάθησε ωστόσο να δικαιολογήσει την αντίδρασή του, ισχυριζόμενος ότι τον είχαν χτυπήσει. Όσο για τη χρήση ναρκωτικών παραδέχτηκε ότι έκανε συχνά χασίς και περιστασιακά κοκαΐνη.

Όπως αναφέρει το Cretalive, ο 52χρονος έχει νοσηλευτεί τρεις φορές σε ψυχιατρική κλινική, με τη γνωμάτευση από το ΠΑΓΝΗ να αναφέρει διπολική διαταραχή, για την οποία όμως έχει διακόψει την ενδεδειγμένη φαρμακευτική αγωγή, ισχυριζόμενος ότι του προκαλεί αυτοκτονικές τάσεις.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr