search-button
cross-out

Ισχαιμικό επεισόδιο υπέστη ο Νίκος Χαρδαλιάς

Στο νοσοκομείο "Αγία Όλγα" διεκομίσθη ο Νίκος Χαρδαλιάς, μετά από ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη - Του τοποθετήθηκαν δύο στεντ
Ισχαιμικό επεισόδιο υπέστη ο Νίκος Χαρδαλιάς

Ισχαιμικό επεισόδιο υπέστη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, διεκομίσθη στο νοσοκομείο “Αγία Όλγα”, όπου του τοποθετήθηκαν δύο στεντ. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς το πρωί πήγε κανονικά στο γραφείο του, ενώ αργότερα αναχώρησε για το Συντονιστικό της Πυροσβεστικής για τη διαχείριση των πυρκαγιών στην Κερατέα και μετά στα Βίλια.

Περίπου στις 14:30 ο υφυπουργός προσήλθε στο νοσοκομείο “Αγία Όλγα” όπου υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο, ενώ έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση.

Το ιατρικό ανακοινωθέν
“Περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς. Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς.

Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση.

Ο Διοικητής Χαράλαμπος Πρίφτης”, αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν ανακοίνωση του Γ.N.Ν. Ιωνίας Κωνσταντοπούλειο-Πατησίων (Αγία Όλγα).

Ως ισχαιμικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο χαρακτηρίζεται η διακοπή της αρτηριακής παροχής αίµατος σε ένα τµήµα του εγκεφάλου. Αυτό οφείλεται σε απόφραξη των µεγάλων αρτηριών προς τον εγκέφαλο ή των µικρών αρτηριών εντός του εγκεφάλου.

Η απόφραξη προκαλείται είτε από τη δημιουργία θρόµβου σε µία αρτηρία µε στένωση (θρόμβωση), είτε από θρόµβο που σχηματίστηκε συνήθως στην καρδιά και µετακινήθηκε στις αρτηρίες του εγκεφάλου µε την αιµατική ροή (εµβολή).

Τα ισχαιµικά εγκεφαλικά επεισόδια αποτελούν το 85% του συνόλου των εγκεφαλικών επεισοδίων.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr