search-button
cross-out

Ήθελαν νεκρό τον 23χρονο οι δράστες της αιματηρής ενέδρας στο Ηράκλειο Κρήτης

Εικόνες από το σημείο του αιματηρού επεισοδίου – Τι εξετάζουν οι Αρχές
Ήθελαν νεκρό τον 23χρονο οι δράστες της αιματηρής ενέδρας στο Ηράκλειο Κρήτης

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για το σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης στο Τσιφούτ Καστέλλι στον Δήμο Γόρτυνας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 23χρονος δέχθηκε πυροβολισμούς από καλάσνικοφ και από πιστόλι, με αποτέλεσμα ο νεαρός άνδρας να τραυματιστεί.

Ο 23χρονος μετέβη στο Κέντρο Υγείας Χάρακα με τραύμα στην ωμοπλάτη και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, με την ζωή του να μην βρίσκεται σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχαν την ώρα του επεισοδίου υπήρχαν δύο οχήματα από την κάθε πλευρά, ενώ εξετάζεται εάν υπήρξε ανταλλαγή πυρών.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι στο αιματηρό αυτό επεισόδιο φέρεται να εμπλέκονται συγγενικά πρόσωπα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι δράστες ήταν δύο ή τρεις.

Από την Αστυνομία εξετάζεται εάν το περιστατικό αυτό σχετίζεται με αντίστοιχο επεισόδιο που είχε σημειωθεί πριν από περίπου ένα χρόνο στην ευρύτερη περιοχή.

Στο σημείο επικρατεί αναβρασμός ενώ έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, οι οποίες έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

creta24.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr