search-button
cross-out

Ηθοποιός από τη γνωστή τηλεοπτική σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» μεταξύ των συλληφθέντων μελών της σπείρας που έκλεβε αυτοκίνητα

Βίντεο δείχνει τους δράστες να έχουν βάλει στόχο ένα από τα Ι.Χ. και με φακούς το περιεργάζονται εντός πυλωτής
Ηθοποιός από τη γνωστή τηλεοπτική σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» μεταξύ των συλληφθέντων μελών της σπείρας που έκλεβε αυτοκίνητα

Δεκάδες αυτοκίνητα στην Αττική είχε κλέψει η εγκληματική οργάνωση που εξάρθρωσε η Αστυνομία και ανάμεσα στα μέλη που συνελήφθησαν είναι ηθοποιός που έπαιζε στη γνωστή τηλεοπτική σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης». Οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες σε έξι άτομα ηλικίας από 21 έως 51 ετών, ενώ αναζητούνται δύο ακόμα συνεργοί τους.

Συνολικά οι δράστες είχαν καταφέρει από την κλοπή και την «κλωνοποίηση» των αυτοκινήτων να αποκομίσουν 980.000 ευρώ.

Πρόκειται για πραγματικό εφιάλτη για τους ιδιοκτήτες, συγκεκριμένου τύπου αυτοκινήτων, καθώς η σπείρα φέρεται να είχε στοχοποιήσει τα εν λόγω αυτοκίνητα. Η σπείρα δρούσε σε όλη την Αττική. Τουλάχιστον 40 τα θύματά τους, ενώ ένα από αυτά φέρεται να είναι ένας πολύ γνωστός διεθνής ποδοσφαιριστής με μεγάλη καριέρα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αγγλία.

Ένας από τους 6 συλληφθέντες, μάλιστα, είναι γνωστός ηθοποιός που είχε συμμετάσχει σε πολύ γνωστή τηλεοπτική σειρά.

Ο ρόλος του ηθοποιού στο κύκλωμα

Ο 51χρονος συλληφθείς που δηλώνει επιχειρηματίας, στο παρελθόν δραστηριοποιούνταν στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς ήταν ηθοποιός και είχε συμμετάσχει σε τηλεοπτική σειρά.

Διαθέτει πλέον συνεργείο στην περιοχή των Αχαρνών, ενώ δίπλα υπήρχε ένας υπαίθριος χώρος με ψηλή περίφραξη, ο οποίος λειτουργούσε ως αυτοσχέδιο διαλυτήριο αυτοκινήτων, όπου με βαν φόρτωναν τα ανταλλακτικά, όπως μεταδίδει το Mega.

Σε βίντεο απεικονίζονται τα άτομα να έχουν βάλει στόχο ένα από τα ΙΧ και με φακούς το περιεργάζονται εντός της πυλωτής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σπείρα στη συνέχεια το έκλεβε, το πήγαινε σε περιοχή στα βόρεια προάστια, στην περιοχή Παπάγου. Όταν κανείς δεν αναζητούσε το αυτοκίνητο, το πήγαιναν σε δικά τους συνεργεία στα δυτικά προάστια, το αποσυναρμολογούσαν είτε άλλαζαν τον αριθμό πλαισίου.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στις δικαστικές αρχές.

news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr