search-button
cross-out

Κακοποίηση γάτας στην Ύδρα: Στα κρατητήρια πέρασε τη νύχτα του ο 55χρονος

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε εις βάρος του, ο 55χρονος έριξε τη γατούλα από ύψος 8 μέτρων με τη δικαιολογία ότι ανέβηκε στο τραπέζι.
Κακοποίηση γάτας στην Ύδρα: Στα κρατητήρια πέρασε τη νύχτα του ο 55χρονος

Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα (2/5) ο ασυνείδητος 55χρονος που πέταξε τη γατούλα από από ταράτσα εστιατορίου στην Ύδρα. Όπως αποφασίστηκε από τον εισαγγελέα, ο άνδρας έμεινε στα κρατητήρια, όπου πέρασε τη νύχτα, μέχρι την απολογία του.

Σημειώνεται ότι ο 55χρονος συνελήφθη για κακοποίηση ζώου και έλαβε πρόστιμο 15.000 ευρώ για την πράξη του.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε εις βάρος του, ο 55χρονος που έτρωγε με παρέα στο εστιατόριο έσπρωξε τη γάτα και την έριξε από ύψος 8 μέτρων με τη δικαιολογία ότι ανέβηκε στο τραπέζι και πλησίασε το πιάτο του.

Η γατούλα βρέθηκε τραυματισμένη και αιμόφυρτη από μια γυναίκα και στη συνέχεια οι περίοικοι προχώρησαν σε καταγγελία για κακοποίηση ζώου. Από το περιστατικό δημιουργήθηκε μεγάλη αναστάτωση στους θαμώνες εστιατορίου.

Ο άνδρας αμέσως μετά τη σύλληψή του, προσπάθησε να δικαιολογηθεί υποστηρίζοντας ότι δεν είχε πρόθεση να βλάψει το άτυχο τετράποδο και πως αυτό, μετά την σπρωξιά που του έδωσε «έχασε την ισορροπία του» και έπεσε από ύψος οκτώ μέτρων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πρόσωπο.

Ωστόσο, αυτόπτες μάρτυρες που έτυχε να περνούν εκείνη τη στιγμή από το σημείο και είδαν τη γάτα να προσγειώνεται στα πόδια τους, κατέθεσαν στην αστυνομία ότι ο 55χρονος όχι μόνο παραδέχθηκε ότι ήταν εκείνος που έσπρωξε τη γάτα στο κενό, αλλά τους αντιμετώπισε και με ιδιαίτερα ειρωνικό και προκλητικό τρόπο.

Μέχρι τώρα, η κακοποιημένη γατούλα, η οποία δεν είναι αδέσποτη, δεν έχει εντοπιστεί. Είναι άγνωστο πού βρίσκεται και ποια είναι η κατάστασή της. Σημειώνεται ότι το κατάστημα που συνέβη το περιστατικό διαθέτει κάμερες που ενδεχομένως έχουν καταγράψει τον τρόπο που έδρασε ο δράστης.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr