search-button
cross-out

Κάλυμνος: Βρέθηκε κατηγορούμενη η φοιτήτρια που κατήγγειλε τον βιασμό της – Σάλος με τους αστυνομικούς

Ανάστατη η Κάλυμνος από την υπόθεση, με πρωταγωνίστρια μια 19χρονη φοιτήτρια που κατήγγειλε τον βιασμό της. Πώς και γιατί βρέθηκε κατηγορούμενη και τι καταγγέλλει ότι έκαναν οι αστυνομικοί…
Κάλυμνος: Βρέθηκε κατηγορούμενη η φοιτήτρια που κατήγγειλε τον βιασμό της – Σάλος με τους αστυνομικούς

Όπως καταγγέλλει η δικηγόρος Σταματία Μάρκου, η 19χρονη φοιτήτρια πήγε στο αστυνομικό τμήμα Καλύμνου να καταγγείλει τον βιασμό της και να υποβάλλει μήνυση. Εκεί οι αστυνομικοί, σύμφωνα με όσα αναφέρει η δικηγόρος, προσπάθησαν να την προτρέψουν να μην προχωρήσει σε μήνυση, λέγοντάς της πως θα βρει και εκείνη τον μπελά της και της είπαν ότι θα τον καλέσουν για συστάσεις.

Η κοπέλα αναγκάστηκε όπως τονίζει η δικηγόρος της, στο Mega, να έρθει στην Αθήνα προκειμένου να καταθέσει μήνυση. Στη συνέχεια γύρισε στο νησί συνοδευόμενη από τη μητέρα της, καθώς το ενδιάμεσο διάστημα δεχόταν απειλές από τον φερόμενο ως βιαστή.

Ωστόσο, καθώς η φοιτήτρια έβγαινε χθες από το πανεπιστήμιο δέχτηκε επίθεση από την αδερφή του φερόμενου ως βιαστή. Στη συνέχεια η αδερφή του άνδρα κατέθεσε μήνυση εναντίον της φοιτήτριας, με την τελευταία να οδηγείται σήμερα με χειροπέδες στον εισαγγελέα στην Κω.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr