search-button
cross-out

Καμπανάκι Παγώνη: Τα νοσοκομεία δεν θα μπορέσουν να διαχειριστούν 2.000 κρούσματα την ημέρα

«Ο αριθμός των κρουσμάτων κορωνοϊού είναι πολύ μεγαλύτερος από την πραγματικότητα» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ).
Καμπανάκι Παγώνη: Τα νοσοκομεία δεν θα μπορέσουν να διαχειριστούν 2.000 κρούσματα την ημέρα

Μιλώντας την τηλεόραση του ΣΚΑΪ εξήγησε πως «αν θέλαμε να πούμε πόσοι νοσούν στην Ελλάδα θα έπρεπε να κάνουμε τεστ σε όλον τον ελληνικό πληθυσμό». Παράλληλα η κυρία Παγώνη υπογράμμισε πως αν δεν εφαρμοστούν τα μέτρα θα ξεπεράσουμε τα 1.000 κρούσματα ενώ δεν θα μπορέσουν να διαχειριστούν 2.000 κρούσματα την ημέρα στα νοσοκομεία.

Ανησυχία για την αυξητική τάση των θανάτων
Η κ. Παγώνη εξέφρασε μάλιστα την ανησυχία της για τον αυξημένο αριθμό θανάτων και τόνισε ότι η μάσκα είναι το πιο βασικό. Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας κατέγραψε 790 νέα κρούσματα στη χώρα και 10 θανάτους.

Αναφερόμενη στα τοπικά lockdown δήλωσε πως έπρεπε να γίνουν για να ελέχθη η κατάσταση και να περιοριστεί η διασπορά προς στις άλλες πόλεις. Τέλος, σε σχετική ερώτηση που τις έγινες για τις εικόνες συνωστισμού σε νυχτερινά μαγαζιά υπογράμμισε πως στα κλαμπ με συνωστισμό ένας ασυμπτωματικός φορέας του κορωνοϊού μπορεί να κολλήσει άλλους 100.
Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr