search-button
cross-out

Καστοριά: Θρίλερ με τη σορό της ηλικιωμένης που βρέθηκε θαμμένη – Τι εξετάζει η ΕΛΑΣ

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση με τη σορό ηλικιωμένης που εντοπίστηκε θαμμένη κοντά στο γήπεδο του Δενδροχωρίου στην Καστοριά.
Καστοριά: Θρίλερ με τη σορό της ηλικιωμένης που βρέθηκε θαμμένη – Τι εξετάζει η ΕΛΑΣ

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τη σορό της ηλικιωμένης που βρέθηκε θαμμένη κοντά στο γήπεδο του Δενδροχωρίου, ενώ δυο ημέρες νωρίτερα είχε δηλωθεί η εξαφάνισή της.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και δεν αποκλείει ούτε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας αλλά ούτε και το σενάριο η ηλικιωμένη να πέθανε από φυσικά αίτια και κάποιος να την έθαψε.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως η γυναίκα ήταν θαμμένη στο σημείο, αλλά σκυλιά ή άγρια ζώα, έσκαψαν και ξέθαψαν το πτώμα.

Η γυναίκα ζούσε στο Δενδροχώρι μαζί με τον γιο της, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωσε την εξαφάνισή της στο αστυνομικό τμήμα, αλλά στη συνέχεια παρέμεινε στην ασφάλεια Καστοριάς για πολλές ώρες, χωρίς να έχει γίνει γνωστό εάν βρίσκεται υπό κράτηση.

Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να αποκαλύψει τις ακριβείς συνθήκες και τα αίτια θανάτου της ηλικιωμένης γυναίκας.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr