search-button
cross-out

Καταδίωξη και συλλήψεις στον Κηφισό μετά από επεισόδιο σε εμπορικό κέντρο- Η ληστεία στη Μύκονο και η τυχαία συνάντηση

Κατασχέθηκαν πιστόλια, σφαίρες και 16.000 ευρώ
Καταδίωξη και συλλήψεις στον Κηφισό μετά από επεισόδιο σε εμπορικό κέντρο- Η ληστεία στη Μύκονο και η τυχαία συνάντηση

Σκηνές αστυνομικής ταινίας εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής, 25 Ιουνίου στη λεωφόρο Κηφισού. Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, που πρωταγωνίστησαν νωρίτερα σε επεισόδιο σε εμπορικό κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο αλλοδαποί ηλικίας 34 και 24 ετών αντίστοιχα, βρίσκονταν σε εμπορικό κέντρο της Αθήνας, έγιναν αντιληπτοί από συμπατριώτη τους με τον οποίο είχαν προηγούμενες διαφορές. Εκείνος τους προειδοποίησε ότι θα καλέσει την αστυνομία και οι δράστες οι οποίοι οπλοφορούσαν, τράπηκαν σε φυγή.

Κατά τη διαφυγή τους από το εμπορικό κέντρο, οι δράστες έσπασαν τζαμαρία με αποτέλεσμα τον τραυματισμό υπαλλήλου security που προσπάθησε να τους σταματήσει.

Στη συνέχεια έγιναν αντιληπτοί από διερχόμενους αστυνομικούς της Υ.ΜΕ.Τ, οι οποίοι τους κάλεσαν σε αστυνομικό έλεγχο, πλην όμως οι δύο αλλοδαποί δεν υπάκουσαν στις εντολές τους και συνέχισαν την προσπάθεια διαφυγής τους.

Ο 24χρονος διέφυγε πεζός, αλλά ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς σε κοντινή απόσταση.

Ο 34χρονος μπήκε σε αυτοκίνητο για να διαφύγει, ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία προσέκρουσε σε σταθμευμένα οχήματα. Τελικά στη λεωφόρο Κηφισού, εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του και απομακρύνθηκε πεζός, όμως αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης τον ακινητοποίησαν.

Και οι δύο δράστες οδηγήθηκαν στο τμήμα Εγκλημάτων κατά ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κατά περίπτωση, για τα προαναφερόμενα αδικήματα.

Σε σωματική έρευνα που διενεργήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

* 2 πιστόλια,

* 16.207 ευρώ,

* Πλήθος φυσιγγίων,

* Χαρτονομίσματα ξένων κρατών και

* Ποσότητα ινδικής κάνναβης.

Επίσης μέσα στο αυτοκίνητο του 34χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία γεμιστήρα πιστολιού χωρίς φυσίγγια.

Από την προανακριτική έρευνα, προέκυψε ότι σε βάρος του 34χρονου εκκρεμούν ένταλμα σύλληψης για ληστεία κατά συναυτουργία και 2 καταδικαστικές αποφάσεις συνολικής ποινής φυλάκισης 3 ετών για κατοχή όπλου από κρατούμενο σε κατάστημα κράτησης και για κλοπή από κοινού αντίστοιχα, ενώ σε βάρος του 24χρονου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για ληστεία κατά συναυτουργία.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr