search-button
cross-out

Καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση στου Ζωγράφου: «Έπεσε πάνω μου και μετά με κυνήγησε»

Ανησυχία προκαλεί η καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση μέρα μεσημέρι στου Ζωγράφου – Τι υποστηρίζει η καταγγέλλουσα
Καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση στου Ζωγράφου: «Έπεσε πάνω μου και μετά με κυνήγησε»

Αίσθηση προκαλεί καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση από μεσήλικα στην περιοχή του Ζωγράφου με το θύμα να υποστηρίζει ότι σύμφωνα με την αστυνομία έχουν υποβληθεί τρεις παρόμοιες καταγγελίες τις τελευταίες 10 ημέρες.

Όπως αναφέρει η καταγγέλλουσα το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής στο τέρμα των λεωφορείων 235, 220, 221.

Σύμφωνα με την ίδια ο άνδρας που την παρενόχλησε αρχικά της φώναξε «Ε πού πάς; Πού πας ρε κοπέλα μου σου λέω; Θες να π*δηχτούμε;» και στη συνέχεια «έπεσε πάνω μου».

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση στο Facebook έχουν γίνει τουλάχιστον άλλες τρεις καταγγελίες με την ίδια περιγραφή στην ευρύτερη περιοχή.

«Φαίνεται πώς και μέρα μεσημέρι δε μπορούμε να νιώθουμε ασφαλείς…» σχολιάζει η γυναίκα που υπέβαλε την καταγγελία.

Το κείμενο της καταγγελίας
Λοιπόν, κορίτσια και αγόρια, σήμερα κατά τις 2:45 το μεσημέρι συνέβη περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης στου Ζωγράφου, στα Άνω Ιλίσια. Βρισκόμουν στο τέρμα των λεωφορείων 235, 220, 221 και κατηφόριζα για να πάω προς το σπίτι μου, όταν αντιλήφθηκα ότι με ακολουθούσε κάποιος. Ο δρόμος ήταν έρημος μιας και ήταν μεσημέρι Κυριακής.

Αυτός ο κάποιος άρχισε να μου λέει “Ε πού πάς; Πού πας ρε κοπέλα μου σου λέω; Θες να π*δηχτούμε;” κλπ κλπ κλπ, ενώ επιτάχυνε το βήμα του και βρέθηκε δίπλα μου. Ήταν ένας τύπος γύρω στα 45-50, ύψος περίπου 1.80, αδύνατος-μέτριος, γκρίζα μαλλιά.

Για να μην τα πολυλογώ έπεσε πάνω μου αλλά εκείνη την ώρα έτρεξα και ενώ πήγε να με κυνηγήσει μετά από λίγο τα παράτησε. Κρύφτηκα πίσω από ένα αυτοκίνητο ώστε να τον δω να απομακρύνεται και πήγα σπίτι μου με την ψυχή στο στόμα και το φόβο μήπως ξαναπέσω πάνω του.

Από την αστυνομία μου είπαν ότι τις τελευταίες 10 μέρες περίπου υπάρχουν άλλες 3 τουλάχιστον καταγγελίες με την ίδια περιγραφή για την περιοχή Ζωγράφου και συγκεκριμένα περιοχές Ηρώων Πολυτεχνείου και Γουδή και σήμερα πρέπει να ήταν η πρώτη φορά που χτύπησε άνω Ιλίσια. Μου είπαν αν τον ξαναδώ να πάρω το 100.

Αυτά προς ενημέρωση και προστασία. Όσες κυκλοφορείτε Ζωγράφου χιλιοπροσέχετε και αν δείτε κάποια περίεργη κίνηση “πάρτε το 100” (αν μπορέσετε δλδ γιατί εγώ από το φόβο μου είχα παραλύσει εκείνη την ώρα).

Φαίνεται πώς και μέρα μεσημέρι δε μπορούμε να νιώθουμε ασφαλείς.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr