search-button
cross-out

Kαταγγελίες σοκ για τον γυμναστή στον Ασπρόπυργο: «Ανέβασε το μπλουζάκι 8χρονης και χτύπησε μαθητή στο κεφάλι» – Δηλώνει πως πάσχει από Asperger

Γυμναστής σε Δημοτικό σχολείο του Ασπρόπυργου, κατηγορείται πως τους τελευταίους μήνες πλησίαζε δεκάδες παιδιά και με το πρόσχημα του παιχνιδιού τα θώπευε σε διάφορα μέρη του σώματος και σε κάποιες περιπτώσεις τα χτυπούσε στο κεφάλι.
Kαταγγελίες σοκ για τον γυμναστή στον Ασπρόπυργο: «Ανέβασε το μπλουζάκι 8χρονης και χτύπησε μαθητή στο κεφάλι» – Δηλώνει πως πάσχει από Asperger

Η υπόθεση σοκ στον Ασπρόπυργο αξιολογήθηκε από τους αναλυτές της Ασφάλειας ως ιδιαίτερα σοβαρή. Ο 30χρονος γυμναστής που συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, Τρίτη (08.11.23) στον ανακριτή, κλήθηκε για εξηγήσεις και υποστήριξε πως δεν ισχύουν οι καταγγελίες, καταθέτοντας μάλιστα ιατρική γνωμάτευση, σύμφωνα με την οποία, έχει ποσοστό αναπηρίας 67%, συνέπεια της διαταραχής Asperger από την οποία πάσχει. Στους αστυνομικούς είπε πως για την ουσία των καταγγελιών θα απολογηθεί στον ανακριτή.

Στην πρώτη περίπτωση, η μητέρα μαθήτριας υποστήριξε πως ο γυμναστής είχε ανεβάσει το μπλουζάκι 8χρονης με την πρόφαση να δει σε ποιο σημείο έχει γρατζουνιστεί, χωρίς όπως είπε το παιδί, να έχει γρατζουνιά. Στη δεύτερη περίπτωση, μαθητής της Β Δημοτικού και παιδί της ΣΤ Δημοτικού κατήγγειλαν ότι ο συγκεκριμένος δάσκαλος συχνά προβαίνει σε θωπείες – χαϊδέματα στα παιδιά.

Έχει καταγραφεί και περίπτωση που ένα αγοράκι ηλικίας 11 ετών είπε στη μητέρα του πως ο καθηγητής πριν 10 ημέρες έγραψε στον πίνακα της τάξης εκφράσεις προσβλητικές για το παιδί, όπως «είσαι γκέουλας», ενώ λεκτικά είχε πει στον μαθητή «είσαι ανώμαλος».

Μάλιστα, σύμφωνα με νέα καταγγελία, χθες την ώρα που γονείς είχαν μαζευτεί έξω από το σχολείο, μαθητές υποστήριξαν πως πριν από μια εβδομάδα ο 30χρονος γυμναστής είχε βάλει μαθητή στο έδαφος και τον πατούσε με το πόδι, χτυπώντας τον στο κεφάλι.

Οι καταγγελίες δεν έχουν τελειωμό. Άλλη μαθήτρια μόλις 7 ετών είπε πως όταν καθόταν στο παγκάκι του σχολείου μαζί με την φίλης της, ήρθε ο δάσκαλος και κάθισε ανάμεσα στα κοριτσάκι και την γαργαλούσε έντονα στην κοιλιά.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr